Get News Fast

 

روزانه ۱۶۰تن مرغ در قزوین تولید می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: روزانه به طور متوسط ۱۶۰تن مرغ در استان قزوین تولید می‌شود که ۹۰تن آن در داخل استان مصرف و مازاد مصرف نیز به استان‌های معین کشور ارسال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمدحسین عطایی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست وبینار امنیت غذایی که با حضور قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی برگزار شده بود با بیان اینکه۴۰درصد مرغ استان قزوین از سوی چهار شرکت زنجیره‌ای با ۸۰ واحد مرغداری تامین می‌شود، اظهارکرد: تامین مابقی مرغ استان قزوین حدود ۶۰درصد از سوی اتحادیه مرغداران صورت می‌گیرد.

او افزود: روزانه به طور متوسط ۱۶۰تن مرغ در استان قزوین تولید می‌شود که ۹۰تن آن در داخل استان مصرف و مازاد مصرف نیز به استان‌های معین کشور ارسال می‌شود.

عطایی بر نقش اتحادیه در تامین مرغ استان تاکید کرد و گفت: قرار بود اتحادیه بین بدنه مرغداران و اتحادیه تمرکز ایجاد کند و تامین مرغ استان را در اولویت قرار دهد.

این مسئول ادامه داد: خوشبختانه روند جوجه‌ریزی در استان قزوین نسبت به مدت مشابه سال گذشته رو به رشد بوده که به طبع تولید مرغ در دوره بعدی افزایش می‌یابد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: تامین مرغ استان تهران یکی دیگر از وظایف استان قزوین است و اتحادیه باید در این خصوص اهتمام داشته باشد.

46

 

منبع : خبرآنلاین
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا