بلومبرگ: نرخ تورم موادغذایی در انگلیس باز هم دورقمی شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری بلومبرگ روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد که نرخ تورم قیمت مواد غذایی در انگلیس اگرچه شروع به کاهش کرده ولی همچنان دو رقمی است.
دو بررسی جداگانه که در این گزارش به آنها اشاره شده، نشان می دهند که نمودار رشد قیمت مواد غذایی در بریتانیا احتمالاً روند نزولی گرفته و از اوج خود عبور کرده است.
بر اساس دادههای شرکت کانتار Kantar که در زمینه دادههای اقتصادی بازار فعالیت میکند، تورم مواد غذایی در این کشور در ماه ژوئن برای سومین ماه متوالی شاهد کاهش بود، اما همچنان در سطح 16.5 درصد مانده است.
به گفته کانتار، نرخ تورم انگلیس همچنان در ششمین سطح از بالاترین رقم خود از زمان بحران مالی سال 2008 قرار دارد.
بررسیهای انجام شده توسط این مؤسسه نشان میدهد که قیمت تخم مرغ، سسهای مورد استفاده در پخت و پز و محصولات منجمد سیب زمینی بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
مطالعه دیگری که توسط بانک لویدز انجام شده است، نشان می دهد که هزینههای تولید مواد غذایی در بریتانیا برای اولین بار در ماه می از سال 2016 شاهد کاهش بوده است.
طبق گزارش اداره ملی آمار انگلیس (ONS)، رشد قیمت مواد غذایی در آوریل به 19.1 درصد رسید که بالاترین نرخ در بیش از 45 سال گذشته بود.
اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگلستان، پیشتر هشدار داده بود که نزولی شدن نرخ تورم ممکن است بیشتر از حد انتظار طول بکشد.
فریزر مککویت، رئیس بخش خردهفروشی و بینش مصرفکننده در مؤسسه کانتار، گفت: فشار مداوم (ناشی از افزایش قیمت مواد غذایی) به وضوح بر ذهن مردم سنگینی میکند.
وی افزود: از میان پنج نگرانی مهم مالی که مصرف کنندگان دارند، افزایش قیمت مواد غذایی تنها موردی است که آنها در حال حاضر بیشتر از ابتدای سال جاری نگران آن هستند.
انتهای پیام/