استاندار گیلان: فرمانداران نتیجه نظارت بر کمیت و کیفیت نان را گزارش کنند
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه آرد و نان استان رد سالن شهید انصاری استانداری با اشاره به روند اجرای طرح مدیریت هوشمند آرد و نان در گیلان اظهار کرد: باید رضایت مردم با تأمین نان باکیفیت جلب شود.
وی هدف از اجرای طرح مدیریت هوشمند آرد و نان بیان کرد: کاهش هدر رفت مصارف آرد یارانهای در کشور، توزیع عادلانه منابع موجود و نیز حذف محدودیت دسترسی به یارانه آرد و نان برای نانوایان از جمله اهداف اجرای این طرح است که ارائه نان بهتر و مشتری بیشتر منجر به افزایش سهمیه آرد میشود.
عباسی به عدم فعالیت برخی نانوایی ها در روزهای تعطیل به دلایلی از جمله کمبود آرد و یا تعطیلی قانونی در ماه اشاره کرد و گفت: با توجه به گردشگرپذیر بودن گیلان و افزایش تقاضا در برخی از ایام سال، باید تدابیری از سوی فرمانداران اتخاذ شود تا با تأمین آرد لازم برای نانوایان، تعطیلی قانونی آن دسته از نانواییها که در مسیر تردد و اسکان گردشگران قرار دارند، به روزهای غیرتعطیل تغییر یابد.
استاندار گیلان با تأکید بر اینکه علاوه بر مسئله کمیت در حوزه آرد و نان، کیفیت این فرآورده بسیار بااهمیت است، افزود: این مسئله بصورت مستقیم با سلامت و رفاه عمومی جامعه در ارتباط است، از این رو فرمانداران وظیفه دارند تا نظارت بر این مهم را با جدیت دنبال و گزارش مستمر آن را همراه با ارائه راهکار عملی به دبیرخانه کارگروه آرد و نان ارسال کنند.
نماینده عالی دولت در گیلان تقویت و تشدید گشتهای نظارتی را اقدامی ضروری خواند و افزود: فرمانداران باید نتیجه رصد و پایش خود را به اطلاع مردم برسانند.
در این جلسه که با حضور ویدئوکنفرانسی فرمانداران سراسر استان برگزار شد، فرمانداران آستانهاشرفیه ، املش ، لاهیجان و فومن به بیان مشکلات حوزه آرد و نان در این شهرستانها پرداختند.
فاز اول و اجرای آزمایشی طرح اصلاح یارانه و هوشمندسازی نان در استان گیلان از شانزدهم خرداد ماه سال گذشته آغاز شد.
پایان پیام/۳۳۸۹
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است