بررسی دغدغه های نانواییها در شهرستان کرج
به گزارش خبرآنلاین البرز، یحیی رمضانی صبح سه شنبه در جلسه کارگروه تخصصی آرد و نان شهرستان ضمن گرامیداشت فرا رسیدن ایام محرم و عزاداریهای سرور و سالار شهیدان اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن ایام محرم و افزایش نذورات مردمی، فعالیت موکب ها و حجم مراجعات به هیأتهای مذهبی که افزایش مصرف محصولات مرتبط با نان و غلات را به همراه خواهد داشت؛ ساماندهی در فرایند توزیع کالاهای اساسی در شهرستان امری ضروری است.
وی بیان کرد: روحیه جهادی، بسیجی و انقلابی در کار یکایک مسئولان شهرستانی باید متبلور باشد و امیدآفرینی را با کار جهادی باید سرلوحه کار خود قرار دهید.
سرپرست فرمانداری کرج با بیان اینکه هدف ما خدمت به مردم است، تصریح کرد: منش، روش و قولها و عملکرد ما باید آمیخته با امیدآفرینی در جامعه باشد تا سرمایههای اجتماعی ما حفظ گردد.
وی با تاکید بر پرهیز مسئولان از پشت میز نشینی و حضور میدانی برای اتخاذ تصمیمات راهبردی در خصوص مسائل شهرستان افزود: گاهی حضور در میدان اجرا موجب اخذ تصمیمات مناسبتری خواهد بود و لذا مدیران بجای آنکه ذهن خود را معطوف بر موضوعات از طریق کارتابل و نامه نگاریها کنند در میدان کار با ارزیابی شرایط و تمامی جوانب امر تصمیم گیری کنند.
رمضانی با اشاره بر ضرورت انجام کارهای علمی و کاربردی گفت: باید در فرصت کوتاهی که برای خدمتگزاری فراهم شده و آن را مرهون خون مطهر شهدا هستیم، این جایگاه را حق الناس بدانیم و در عرصه خدمتگزاری سربلند عمل کنیم.
طی این جلسه مسائل و دغدغههای نانواییها در شهرستان کرج بررسی و در خصوص بازدید میدانی از ۸ نانوایی در سطح شهر و مشکلات آنها تصمیمات راهبردی اتخاذ شد.
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است