دستیابی فناوران به فرمولاسیون تولید آنزیمهای نشاسته و الکل
یکی از هلدینگهای دانشبنیان به فرمولاسیون آنزیم تولید الکل و نشاسته و همچنین تصفیه پساب روغنکشی دست یافته است. |
به گزارش وبانگاه به نقل از ایسنا، علی مرجوی، مدیر یکی از هلدینگهای فناورانه امروز در رویداد تبادل فناوری حوزه صنایع غذایی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه این هلدینگ در زمینههای بیوتکنولوژی، نفت، گاز و توسعه نوآوری فعال است، گفت: این هلدینگ بزرگترین کارخانه بیوتکنولوژی را در سال ۹۸ راهاندازی کرد و تولید سالانه آنزیم آن بالغ بر ۱۵۰۰ تن میشود.
وی در دسترس بودن، همکاری با شرکتها و تولید آنزیم با کاربردهای متنوع را از ویژگیهای این هلدینگ دانست و یادآور شد: آنزیمهای تولیدی این هلدینگ دارای کاربردهایی در صنایع غذایی، نساجی، دام و طیور و شوینده است. در کنار این محصول همچنین اقدام به تولید پروبیوتیک شده است.
مرجوی، تولید آنزیم برای تصفیه پساب صنایع روغنکشی را دستاوردهای این شرکت نام برد و یادآور شد: همچنین موفق به تولید آنزیمهایی برای فرآوردههای گوشتی به منظور اتصال تکه گوشت تولید کردیم، ضمن آنکه آنزیمهایی برای تولید سوسیس و کالباس عرضه شده است.
وی تولید آنزیم نشاسته و الکل را از دیگر محصولات تولید این هلدینگ عنوان کرد و در این باره توضیح داد: تاکنون تولید نشاسته و الکل به روش شیمیایی بوده، ولی ما موفق به تولید آنزیمهای این حوزه شدیم.
انتهای پیام
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است
منبع : خبرگزاری ایسنا |