Get News Fast

 

دستیابی فناوران به فرمولاسیون تولید آنزیم‌های نشاسته و الکل

یکی از هلدینگ‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون آنزیم تولید الکل و نشاسته و همچنین تصفیه پساب روغن‌کشی دست یافته است.

به گزارش وبانگاه به نقل از ایسنا، علی مرجوی، مدیر  یکی از هلدینگ‌های فناورانه امروز در رویداد تبادل فناوری حوزه صنایع غذایی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، با بیان اینکه این هلدینگ در زمینه‌های بیوتکنولوژی، نفت، گاز و توسعه نوآوری فعال است، گفت: این هلدینگ بزرگترین کارخانه بیوتکنولوژی را در سال ۹۸ راه‌اندازی کرد و تولید سالانه آنزیم آن بالغ بر ۱۵۰۰ تن می‌شود.

وی در دسترس بودن، همکاری با شرکت‌ها و تولید آنزیم با کاربردهای متنوع را از ویژگی‌های این هلدینگ دانست و یادآور شد: آنزیم‌های تولیدی این هلدینگ دارای کاربردهایی در صنایع غذایی، نساجی، دام و طیور و شوینده است. در کنار این محصول همچنین اقدام به تولید پروبیوتیک شده است.

مرجوی، تولید آنزیم برای تصفیه پساب صنایع روغن‌کشی را دستاوردهای این شرکت نام برد و یادآور شد: همچنین موفق به تولید آنزیم‌هایی برای فرآورده‌های گوشتی به منظور اتصال تکه گوشت تولید کردیم، ضمن آنکه آنزیم‌هایی برای تولید سوسیس و کالباس عرضه شده است.

وی تولید آنزیم نشاسته و الکل را از دیگر محصولات تولید این هلدینگ عنوان کرد و در این باره توضیح داد: تاکنون تولید نشاسته و الکل به روش شیمیایی بوده، ولی ما موفق به تولید آنزیم‌های این حوزه شدیم.

انتهای پیام

این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

 

منبع : خبرگزاری ایسنا
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا