افزایش ۵۰ درصدی جوجه ریزی در ایلام
آذرنوش عموزاده رئیس جهادکشاورزی استان ایلام صبح چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت:درتیرماه سال جاری میزان جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی به تعداد ۹۴ واحد و به ظرفیت یک میلیون و۶۴۴ هزار قطعه رسیده است.
وی افزود: این میزان جوجه ریزی درمقایسه با خرداد ماه درهمین سال به مقدار ۵۰ درصد افزایش داشته است.
رییس جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: ازاین میزان جوجه ریزی مقدار ۲۸۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می گردد، که ۲/۲۲ برابر نیاز مصرف استان است.
عموزاده خاطر نشان کرد: براساس سرانه مصرف اعلام شده کشور مقدار گوشت مرغ مورد نیاز روزانه استان ایلام ۴۲ تن درروز می باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، ۳۸۴ واحد مرغداری در استان ایلام فعالیت می کنند.
پایان پیام/
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است