چرا کیفیت نان در کهگیلویه و بویراحمد پایین است؟
سید علی معتمدی پور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: نبود آموزش متولیان، وزن چانه و کیفیت دستگاه از مهمترین دلایل کیفیت پایین نان در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد بوده که بهبود وضعیت موجود تنها وظیفه جهاد کشاورزی نیست و دیگر دستگاهها نیز باید ورود جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه کمیته اقتصادی نان 13 عضو دارد، عنوان کرد: واقعیت امر وزن چانه 220 گرم بوده در حالی که استاندارد دستگاه 140 تا 170 گرم است و وقتی وزن بیشتر شود بدون شک کیفیت پایین میآید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که مقرر شده دستگاههای تخصصی این مصوبه را داشته باشند که وزن متناسب با ظرفیت دستگاه تعیین کنند و در این راستا هیچ قصوری پذیرفتنی نیست.
معتمدیپور با اشاره به اینکه قبل از آغاز بکار دولت سیزدهم 5 پروژه بزرگ در بخش کشاورزی با پیشرفت فیزیکی کمتر از 40 درصد در این استان در دست اجرا بود، یادآور شد: با پیگیریهای انجام شده در دو سال اخیر برای این پروژهها 70 میلیارد تومان تزریق شد و پیشرفت فیزیکی آنها به طور میانگین به 70 درصد رسید.
وی با اشاره به آبگیری دو سد خاکی کوهبرد و ایلی آباد با وجود برخی نواقص کوچک، ابراز کرد: عملیات اجرایی این دو پروژه از سال 89 آغاز و با نگاه ویژه دولت و مجموعه وزارت جهاد کشاورزی تعیین تکلیف شدند.
معتمدی از خرید تضمینی و ذخیره سازی 82 هزار تن گندم سیلویی و بذری در استان خبر داد و افزود: این میزان در سال گذشته 36 هزار تن بود که امسال به نوعی بی سابقه ترین تولید را در استان داشتیم و باید از آن به عنوان انقلاب کشاورزان در تولید گندم یاد کرد.
وی با اشاره به کسب رتبه اول استان در طرح جهش تولید در دیم زارها و کشت قراردادی در گندم آبی، خاطرنشان کرد: برای اولین بار تولید گندم دیم بیشتر از گندم آبی بود، قطعا بارندگی تأثیر داشت ولی عوامل نظارتی و مشوق هایی که بکار بردیم موجب افزایش تولید شد.
انتهای پیام/.
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است