خروج دام زنده از چهارمحال و بختیاری ممنوع شد
حسین برزگر در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهار داشت: پس از اجرای طرح مردمی سازی یکی از چالشهای ایجاد شده در صنعت دام و طیور، گوشت قرمز بود. گوشت قرمز در سه حلقه زنجیره تولید، واسط و عرضه در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.
وی افزود: در زنجیره تولید، وضعیت نسبتا مناسب است، در زنجیره عرضه در سال جاری بحث سامانه کاروانسراها و میدان دام وجود دارد و در اسفندماه سال گذشته بحث شناسنامهدار کردن انواع گوشت بود. استان چهارمحال و بختیاری دو کاروانسرای بزرگ در بروجن و شهرکرد دارد که مرکز خرید و فروش دام سبک مستقر در این دو کاروانسراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال با چالش کشور در گوشت قرمز مواجه بودیم و شاهد خروج دام زنده از استان بودیم که تبعاتی برای بازار گوشت قرمز در استان داشت بنابراین با مصوبه شورای تامین استان مقرر شد که خروج دام زنده از استان صرفا با اخذ مجوز و به صورت محدود انجام شود تا بتوان بازار داخل استان را به ثبات بیشتر رساند.
وی تصریح کرد: استان چهارمحال و بختیاری با بیش از دو میلیون و 400 هزار راس دام سبک و بیش از 180 هزار راس دام سنگین یکی از مراکز تولید گوشت قرمز در کشور است و سرانه تولید در استان 2.5 برابر سرانه تولید در کشور است که بیش از 27 هزار تن گوشت در استان تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: ساماندهی کاروانسراها مهمترین برنامه سازمان جهاد کشاورزی استان در بحث زنجیره پروتئین در سال جاری است.
وی گفت: در کنار افزایش مجتمعها و واحدهای تولیدی، مجتمع دامپروری سامان، گندمان و نقنه آماده اجرای عملیات زیرساخت شدند و در کنار این واحدها 4 واحد سرمایهگذاری بزرگ با کمک موسسات آماده شده که اولین آن در شهرستان کوهرنگ با جواز آماده و برنامه واگذاری زمین آن انجام شده است.
برزگر در پایان با اشاره به اینکه در سطح شهرستان شهرکرد، 18 کاروانسرا وجود دارد، خاطرنشان کرد: بحث ساماندهی کاروانسرا در قالب میدان دام در دستور کار برنامه امسال است که با کمک اداره کل امور عشایر 5 نقطه مکانیابی شده و در حال پیگیری است.
انتهای پیام/7540/.
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است