Get News Fast

 

آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در اهواز/ کیفیت و بهداشت نان بررسی می‌شود

ایسنا/خوزستان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در سطح کلانشهر اهواز خبر داد.

امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح نظارت بر نانوایی‌های اهواز با محوریت سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان واحد آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان و دیگر گروه‌های مجاز بازرسی استان خوزستان بازرسی‌های خود از نانوایی‌های فعال در سطح کلانشهر اهواز را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: در این بازرسی‌ها با واحدهایی که متخلف هستند و نان‌ بی‌کیفیت به مردم عرضه می‌کنند برخورد می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: این بازرسی به صورت سرزده و در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با نانوایی‌های خاطی برخورد خواهد شد.

جهان نژادیان ادامه داد: در این طرح بازرسی وضعیت بهداشت، وزن چانه، قیمت و کیفیت نان و نوع آرد مصرفی توسط تیم نظارتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشترین یارانه دولت به آرد و نان اختصاص داده می‌شود، اهمیت بازرسی از این حوزه بسیار زیاد است و متولیان نظارت با نهایت دقت در حال انجام این بازرسی‌ها به منظور ارتقای سطح کیفی نان و کنترل بر عرضه این محصول هستند.

انتهای پیام

این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

 

منبع : خبرگزاری ایسنا
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 14 =

دکمه بازگشت به بالا