تولید ۳۴۰۰ تن گوشت مرغ در استان بوشهر/ قیمت گوشت مرغ کاهشی شد
سید عبدالحسین موسویفرد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر،با اشاره به افزایش جوجهریزی در مرغداریهای استان، اظهار داشت: 218 واحد مرغداری با ظرفیت 7 میلیون قطعه جوجهریزی در هر دوره در استان بوشهر فعال است.
وی تولید گوشت مرغ در 3 ماه نخست سال جاری را شش هزار و 500 تن دانست و بیان کرد: جوجهریزی در مرغداریهای استان از تیرماه افزایش یافته است.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه از یک میلیون قطعه جوجهریزی در خرداد ماه به 1.7 میلیون قطعه در تیرماه رسید گفت: این در حالی است که جوجهریزی در مردادماه در 20 روز گذشته 1.25 میلیون قطعه ثبت شده که تا پایان مرداد به 1.8 میلیون قطعه خواهد رسید.
موسویفرد اضافه کرد: این میزان جوجهریزی 3400 تن گوشت مرغ در ماه تولید میکند که بیش از 30 درصد نیاز استان است.
وی نیاز گوشت مرغ استان بوشهر در ماه را حدود 2300 تن دانست و افزود: تولید گوشت مرغ در بوشهر ماهانه بیش از نیاز استان و افزایش تولید سبب کاهش قیمت این محصول شده است.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر تأمین نهادههای دامی و کاهش قیمت جوجه یکروزه را عامل کاهش گوشت مرغ در استان بوشهر دانست.
گزارش تسنیم حاکی است بررسیها نشان میدهد قیمت گوشت مرغ روند کاهشی یافته است و اکنون حدود 85 هزار تومان در هر کیلوگرم بهفروش میرسد که قیمت آن حداقل 10 هزار تومان نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است.
انتهای پیام/190/
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است