قیمت ماهی و میگو کاهش یافت+جدول
به گزارش خبرگزاری فارس استان بوشهر، وسعت زیاد خلیج فارس سبب شده تا تنوع آبزیان از دریای خزر بیشتر شود و اکوسیستم مناسبی را برای رشد و نمو موجودات دریایی را فراهم آورد.
همچنین ارزش غذایی بالای آبزیان دریایی جنوب (انواع ماهی جنوب) یک ویژگی ممتاز به حساب میآید، از این رو کلیه اقوام در سراسر کشور با ذائقههای مختلف و سبک غذایی متفاوتی که در میان آن ها رایج است، به استفاده از محصولات دریایی جنوب رغبت دارند. از طرفی ماهیان دریایی جنوب اغلب فاقد تیغهای ریز هستند و این امر سبب میشود تا مصارف گستردهتری را در سبد غذایی خانوادهها داشته باشند.
در این گزارش به قیمت فروش ماهی و میگوی خلیج فارس در بازار استان بوشهر میپردازیم.
فهرست قیمت ماهی و میگو در بازار استان بوشهر – شنبه 18 شهریورماه 1402
۱. ماهی شیر: 420هزار تومان
ماهی شیر از پرطرفدارترین و کم تیغترین ماهیهای جنوب که حاوی پروتئین و سرشار از اسید چرب اُمگا 3 است. این ماهی فقط یک فلس خیلی نازک و ریز وسطش دارد که این تیغ به راحتی قابل جدا شدن و در دسته ماهیهای گوشتی جنوب است. بیشتر مردم ماهی شیر را به دلیل طعم این ماهی و کم تیغ بودن آن دوست دارند و همیشه جز انتخابهای مردم جنوب و سایر شهرها است. اگر میخواهید ماهی شیر را سرخ کنید بهتر است که این ماهی مدل استیک شده یا اصطلاحا کالباسی پاک شود.
۲. ماهی قباد: 300 هزار تومان
ماهی قباد از خانواده تن ماهیان و مانند ماهیان این خانواده دارای بدنی دوکی شکل است. از نظر ظاهری ماهی قباد و ماهی شیر بسیار شبیه به هم هستند، فرق این دو ماهی را میتوان از رنگ بدن آن ها تشخیص داد، که ماهی شیر روشنتر از ماهی قباد و ماهی شیر دارای بدنی کشیدهتر نسبت به ماهی قباد است.
۳. ماهی شوریده: 400 هزار تومان
ماهی شوریده یکی از ماهیهای خوراکی و محبوب و از راسته سوفماهیسانان و از خانواده شوریده ماهیان است. شوریده ماهیان (Sciaenidae) خانوادهای بزرگ از ماهیان هستند که باله پشتی بلندی دارند. این باله معمولا تا نزدیکی دم امتداد دارد. این ماهی تیغ کمی دارد و پوست آن در بالا نقرهای رنگ و در زیر شکم مایل به سفید است. این ماهی معمولاً در عمق ۴۰ متری آبهای ساحلی زندگی میکند. این ماهی بومی خلیج فارس و دریای عمان و برای پخت قلیه ماهی انتخاب خوبی است.
۴. ماهی تن: 90 هزار تومان
برخلاف انواع دیگر ماهیها که گوشت سفید دارند، ماهی تن (ویر) گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن قرمز در عضله)، در بافتهای ماهیچه بوده، گوشت سفت ماهی تن دارای پروتئین و ویتامینهای بسیاری است و در اکثر کنسروهای ماهی از آن استفاده میکنند.
۵. ماهی چنگو : 120 هزار تومان
ماهی دوولمی یا چنگو گوشت سفید و صورتی بسیار لذیذ و کم خاری دارد. ماهی چنگو یکی از بهترین گوشتها را برای سرخ کردن و ماهی کبابی دارد. البته انواع مختلفی از غذاها را میتوان با این ماهی درست کرد اما هیچکدام به خوبی ماهی سرخ کرده نیستند. اکثر حملات قلبی بعلت ایجاد لختههای خونی در سرخرگها و سیاهرگها و جلوگیری از جریان مناسب خون در رگها انجام می پذیرد. اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی کوتر میتواند در کاهش التهاب بیماریهایی نظیر آرتریت روماتوئید نقش داشته باشند.
۶. ماهی سرخو: 330 هزار تومان
ماهی سرخو، یک ماهی خوشمزه دریایی برای سرخ کردن یا کباب کردن، بدون بوی آزاردهنده و معروف به ماهی معطر، طعمی دلچسب و گوشت با کیفیت لطیف و سفیدی دارد. سرشار از پروتئین بوده و بسیار راحت الهضم بوده میزان خار و دور ریز این ماهی پائین است. به دلیل اُمگا۳ بالا و کلسترول کم، برای بیماران قلبی و کودکان و زنان باردار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد.
۷. ماهی شعری: 220هزار تومان
ماهی شعری یا شهری یکی دیگر از ماهیان دریایی و پرطرفدار جنوب است که تیغ کمی دارد و برای طبخ قلیه ماهی و کبابی بسیار مناسب است. ماهی شعری در چهارنوع وجود دارد که بهترین نوع آن شعری دم زرد است.
۸. ماهی جش: 180 هزار تومان
ماهی جش را با نام های دیگری همچون گش، ساعول، کارتر، گیش خال سفید و مقوا نیز میشناسند، به علت شکل پهنی که دارد به ماهی مقوا معروف است. بدن این ماهی لذیذ پر از گوشت است که فقط یک استخوان درشت میانی دارد و گوشتش بدون خار و تیغ های آزار دهنده می باشد.
۹. ماهی سنگسر: 210 هزار تومان
این ماهی ظاهر مانند کتاب دارد و پوست آن نقرهای است و گاهی مایل به سفید میشود. این نوع ماهی فلس بسیار زیاد و تقریبا سفید رنگی دارد. از ویژگیهای این ماهی دارا بودن ویتامین A برای تقویت بینایی بوده و نسبتا کم تیغه است.
۱۰. میگو: 320 هزار تومان(بزرگ) – 160 هزار تومان (متوسط)
میگو متوسط یکی از لذیذ ترین و پرطرفدارترین غذاهای دریایی نه تنها در ایران بلکه در همه جای جهان است. میگو دارای اسیدهای چرب امگا3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند. میگو سرشار از ویتامین D و B12 و پروتئین و فسفر است. میگو ضد فشار خون و آلزایمر و و کم خونی بوده و برای پایین آوردن کلسترول مفید است و به پیشگیری از سرطان کمک میکند. میگو سایز متوسط مناسب برای طبخ بهطور کبابی، گریل و سرخ کردن و قلیه میگو، خورش میگو است.
پایان پیام/س
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است