برداشت زودرسترین انجیر جهان از باغات پلدختر + تصاویر
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از پلدختر، برداشت انجیر از متمرکزترین انجیرستان ایران از اوایل خردادماه آغاز شدهاست و تا اواخر شهریور ادامه دارد. 46 هزار تن انجیر سالانه در پلدختر تولید و 20 تن انجیر بهطور متوسط در هر هکتار برداشت میشود.
متمرکزترین انجیرستان ایران با 800 تا 1000 هکتار در منطقه عمومی زیودار پلدختر قرار دارد و بیش از 40درصد انجیر سیاه این شهرستان را به خود اختصاص دادهاست.
800 هکتار از انجیرستانهای پلدختر نیز در مناطقی مانند افرینه، چولهول، جایدر و معمولان قرار دارد و این شهرستان در تولید انجیر سیاه رتبه اول کشور را دارد.
انجیر پلدختر نوبر، زودرس و مشتریپسند است، اما بهسبب نبود صنایع تبدیلی بیشتر بهصورت تازهخوری استفاده و به پایتخت و استانهای مختلف کشور ارسال میشود.
سطح زیر کشت انجیر در پلدختر 2500 هکتار است که 1800 هکتار آن بارور و 700 هکتار نیز بهصورت غیربارور و نهال است. انجیر پلدختر با مشکلاتی از جمله عدم فرآوری، نبود بازارچه فروش، کمآبی، دلالبازی، خشکسالیهای متعدد و افزایش هزینه برداشت روبهرو است.
انتهای پیام /646/.
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است