Get News Fast

 

فروش نان با مگس روی خمیر و سقف در حال ریزش!+فیلم

گشت مشترک دستگاه‌های نظارتی شهرستان ری از واحدهای نانوایی به دستور دادستان شهرستان ری به منظور بررسی کیفیت نان انجام و اخطارهایی برای رعایت بهداشت در نانوایی‌ها و استفاده از جوش شیرین صادر شد.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ری، گشت مشترک دستگاه‌های نظارتی شهرستان ری از نانوایی‌ها به صورت سرزده و با حضور نماینده دادستانی شهرستان ری، بسیج اصناف شهرستان ری، بازرسان ادراه بهداشت، تعزیرات حکومتی و اتحادیه نانوایان شهرستان ری برگزار شد.

در این گشت مشترک که با دستور دادستان شهرستان ری انجام شد، کیفیت نان تهیه شده در نانوایی‌های سطح شهرری مورد بررسی قرار گرفت و از سوی اداره بهداشت شهرستان ری نمونه برداری از چندین نانوایی جهت بررسی میزان جوش شیرین مصرفی در نان صورت گرفت.

با توجه به اینکه جوش شیرین یکی از افزودنی‌های غیرمجاز در تولید نان است و در راستای رسیدگی به گلایه‌های شهروندان مبنی بر میزان زیاد استفاده از جوش شیرین و کاهش کیفیت نان، در این بازرسی در حدود 10 کیلو گرم جوش شیرین از یکی از واحدهای نانوایی توسط کارشناس اداره بهداشت کشف و ضبط شد.

شگرد نانوایی‌های متخلف برای فروش اجباری نان/ با کارت‌خوان هوشمند هم تقلب همچنان باقی‌ست

 

.

 

همچنین بازرسان ادراه تعزیرات در بررسی از نانوایی‌های مذکور با مواردی ناشی از گرانفروشی و کم فروشی اعم از کاهش 100 گرمی وزن نان و عرضه نان سنگک با قیمت 10 هزار تومان و همچنین پخت نان کنجدی بدون توجه به درخواست مشتری مواجه شدند که بر این اساس برای واحدهای متخلف برگ جریمه صادر شد.

در یکی از واحدهای نانوایی کارشناسان متوجه ریزش بخش‌هایی از سقف واحد صنفی شدند که دقیقا در محل خمیرگیری بود و احتمال ریزش مصالح ساختمانی در خمیر نان وجود داشت اما تنها اقدام نانوا استفاده از گونی آرد به جای توری بر روز ظرف خمیرگیر بود که علاوه بر اخطار بهداشتی به دلیل عدم رعایت بهداشت و فعالیت ساختمانی هم‌زمان با پخت نان از سوی نماینده دادستانی ضرب العجل 2 هفته‌ای برای اتمام فعالیت ساختمانی صادر شد که در صورت عدم رفع مشکل واحد نانوایی پلمب خواهد شد.

استفاده از توری روی ظرف خمیرگیری یکی از نکاتی بهداشتی ضروری است که اغلب نانوایان به آن بی توجه هستند و در این گشت و بازرسی در یکی از نانوایی‌ها تعداد زیادی مگس بر روی خمیر نان وجود داشت لذا کارشناس اداره بهداشت با صدور اخطار ملزومات تهیه نان بهداشتی را باردگیر برای عوامل نانوایی مذکور یادآوری کرد.

گفتنی است نانوایان از کمبود و کیفیت پایین آرد و نیز کمبود سهمیه خمیر مایه گلایه داشتند و استفاده بیش از اندازه از جوش شیرین را به دلیل عدم انسجام خمیر اعلام کردند که گلایه آن‌ها نیز توسط نماینده دادستان گزارش و قول رسیدگی به موضوع داده شد.

سازمان تعزیرات حکومتی ,

سازمان تعزیرات حکومتی ,

سازمان تعزیرات حکومتی ,

سازمان تعزیرات حکومتی ,

سازمان تعزیرات حکومتی ,

انتهای پیام/

این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

 

منبع : خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 15 =

دکمه بازگشت به بالا