Get News Fast

 

تولید ۲۵۰هزار تن سیب‌زمینی در استان چهارمحال و بختیاری

معاون جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به رتبه سوم استان در تولید سیب‌زمینی بذری گفت: ۲۵۰هزار تن سیب‌زمینی از سطح زیر کشت استان برداشت می‌شود.

سیروس بیک‌بکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: سیب‌زمینی یکی از محصولات اساسی و عمده استان چهارمحال و بختیاری است که تقریباً سطح زیر کشت آن به 5 هزار و 700 هکتار می‌رسد و پیش‌بینی می‌شود از این مقدار 250 هزار تن سیب‌زمینی برداشت شود.

وی مطرح کرد: به‌واسطه وجود کشاورزان خوب و شرایط اقلیمی مناسب، استان چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های سیب‌زمینی کشور است که رتبه سوم تولید سیب‌زمینی بذری را در کشور به خود اختصاص داده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: 40 درصد تولیدات سیب‌زمینی در استان به‌شکل بذری است و به استان‌های دیگر همچون جیرفت، جنوب کرمان و بندرعباس ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف سازمان جهاد کشاورزی اجرای الگوی کشت است، افزود: ارقام دیررس سیب‌زمینی تعویض شدند و ارقام میان‌رس جایگزین شدند تا در مصرف آب صرفه‌جویی شود‌.

بیک‌بکان با بیان اینکه استان رتبه ششم تولید سیب‌زمینی خوراکی را در کشور به خود اختصاص داده است، ادامه داد: هرساله از اول مهرماه برداشت سیب‌زمینی شروع می‌شود و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی، احتمال بارندگی از 15 مهرماه است، توصیه می‌شود کشاورزان محصولاتی را که رسیدند، برداشت کنند و مزارعی که هنوز محصولات آن‌ها نرسیدند تجهیزات خود را آماده داشته باشند تا سریعاً برداشت انجام شود. شهرستان‌ بروجن و شهرکرد رتبه اول و دوم را به‌ترتیب در کشت سیب‌زمینی استان دارند.

تولید ۲۵۰هزار تن سیب‌زمینی در استان چهارمحال و بختیاریتولید ۲۵۰هزار تن سیب‌زمینی در استان چهارمحال و بختیاریتولید ۲۵۰هزار تن سیب‌زمینی در استان چهارمحال و بختیاری

انتهای پیام/7540/+

این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

 

منبع : خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =

دکمه بازگشت به بالا