Get News Fast

 

نیمی از کیوی گیلان صادراتی است

به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان محمدی سالانه ۴۰۰ هزار تن کیوی در دو استان گیلان و مازندران تولید می‌شود که ۲۰۰ هزار تن آن قابلیت صادرات به کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان، عراق، افغانستان، هند و کشور‌های حاشیه خلیج فارس را دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، صالح محمدی، رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان ظهر امروز در بازدید از باغات کیوی استان و در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت کیوی در اراضی کشاورزی استان گیلان اظهار کرد: کیوی تولید شده در گیلان یکی از با کیفیت‌ترین محصولات کشاورزی تولید دش در کشور است که با توجه به ویژگی آن، کار صادرات این محصول نیز در استان آغاز شده است. 

وی از وجود هشت هزار و ۱۲۰ باغدار کیوی در گیلان خبر داد و گفت: بر اساس آمار و با تلاش‌های انجام شده در سال جاری ۲۰۰ هزار تن کیوی به کشور‌های آذربایجان، روسیه، گرجستان، عراق، افغانستان، هند و کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان یکی از راه‌های صادرات محصول کیوی را ثبت‌نام در سامانه سبک و سماک دانست و بیان کرد: به‌منظور شناسنامه دار کردن و بررسی سلامت باغ‌ها و دریافت مجوز برای صادرات محصول ثبت نام در این سامانه الزامی است.

به گفته محمدی، سالانه ۴۰۰ هزار تن کیوی در دو استان گیلان و مازندران تولید می‌شود که ۲۰۰ هزار تن آن قابلیت صادرات را دارد.

پایان پیام/۸۴۰۰۷/س


این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

منبع : خبرگزاری فارس
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا