Get News Fast

 

تولید ۳۴هزار تن مرغ در مرغدارهای قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۴هزار تن گوشت سفید (مرغ) در واحدهای مرغداری این استان طی شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی رمضانپور، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهارکرد: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که۳۲هزار و ۴۶تن بود رشد ۶درصدی داشته است.

او افزود: همچنین طی شهریور ماه سال جاری ۳میلیون و ۸۹۰هزار قطعه جوجه‌ریزی در این استان انجام شده است.

رمضانپور گفت: در حال حاضر۳۸۰واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹میلیون و ۴۰۰هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

این مسئول یادآور شد: شهرستان قزوین بیشتر پراکنش واحدهای تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳میلیون و ۴۰۴هزار قطعه را دارد.

او افزود: استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از اهدافی است که کارشناسان جهاد کشاورزی در واحدهای تولید همواره نظارت و مد نظر قرار می‌دهند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهارکرد: استان قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تأمین می‌کنند.

46

این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

منبع : خبرآنلاین
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا