Get News Fast

 

افتتاح ۱۴ صنایع فرآوری و غذایی استان بوشهر

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از افتتاح ۱۴ کارخانه فرآوری مواد غذایی و بسته‌بندی محصولات با سرمایه‌گذاری ۲۸۰ میلیارد تومان و اشتغال ۲۲۵ نفر در استان بوشهر خبر داد.

حمزه عباسی‌پور بحرانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر،با اشاره به ظرفیت‌های تولید محصولات کشاورزی در استان، اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی در عرصه کشاورزی است که در این راستا توسعه صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از افزایش ظرفیت واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی به میزان 83 هزار و 520 تن خبر داد و بیان کرد: در نیمه نخست امسال 14 واحد صنایع فرآوری محصولات غذایی و بسته‌بندی با سرمایه‌گذاری 280 میلیارد تومان و اشتغال 225 نفر در استان به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 272 واحد صنایع فرآوری و غذایی با ظرفیت 800 هزار تن محصول در استان بوشهر فعال است گفت: از 14 واحد صنایع فرآوری محصولات استان بوشهر به بهره‌برداری رسیده، 5 واحد در نواحی و شهرک‌های صنعتی مستقر است.

عباسی‌پور بحرانی اضافه کرد: از این تعداد 6 واحد فرآوری باغی با ظرفیت 30 هزار تن محصول، یک واحد خوراک آماده طیور با ظرفیت تولید سالانه 24 هزار تن محصول، یک واحد خوراک آماده آبزیان با ظرفیت یک‌هزار تن در راستای تکمیل زنجیره تولید، یک واحد تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت تولید سالانه 5 هزار تن، یک واحد لبنیات با تولید 700 تن و 6 واحد سردخانه با ظرفیت 20 هزار تن به مجموع ظرفیت واحدهای صنعتی استان اضافه شده است.

وی از صدور 47 جواز تأسیس برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی خبر داد و بیان کرد: از این تعداد 19 واحد در نواحی و شهرک‌های صنعتی قرار دارد و پیش بینی ایجاد 954 فرصت شغلی شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر میزان سرمایه‌گذاری برای اجرا این تعداد واحد صنعتی را یک‌هزار و 425 میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: 19 جواز در حوزه محصولات باغی است و با بهره‌برداری از این طرح‌ها 30 هزار تن به ظرفیت واحدهای صنعتی گروه باغی اضافه خواهد شد.

عباسی‌پور بحرانی اضافه کرد: از این تعداد جواز تأسیس 9 واحد فرآوری مربوط به محصولات شیلات با ظرفیت 48 هزار تن و 4 واحد تولید خوراک آماده آبزیان با ظرفیت 45 هزار تن و سایر گروه‌های تولیدی به تعداد 15 واحد است.

وی با بیان اینکه از 47 جواز تأسیس صادره 28 مورد مجهز به سردخانه هستند خاطرنشان کرد: در صورت به بهره‌برداری رسیدن این طرح‌ها، 44 هزار تن به ظرفیت سردخانه‌های استان اضافه می‌شود.

انتهای پیام/190/

این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است

 

منبع : خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − سه =

دکمه بازگشت به بالا