کشتار و فرآوری ۵۰ درصد گوشت استان تهران در ری
مهدی اصغری در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در ری با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه نظارت بر دام در شهرستان ری اظهار داشت: اداره دامپزشکی شهرستان ری با 34 نفر پرسنل به 600 واحد دامی با 80 هزار رأس دام سنگین، 75 هزار رأس دام سبک، 180 واحد دامداری صنعتی شیری و 8 واحد مرغ گوشتی و تخمگذار خدماتدهی و بر کنترل و مقابله بر بیماریهای واکسیناسیون، بروسلوز، تست سل و تب مالت نظارت میکند.
وی افزود: بیش از 90 درصد داروها، مواد بیولوژیک و مکملهای دامی که در سراسر کشور توزیع میشود، ابتدا در شهرستان ری انبار شده و رصد و پایش آن نیز توسط بازرسان اداره دامپزشکی ری انجام و بعد اجازه ترخیص صادر میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری گفت: در شهرستان ری 10 کشتارگاه دام و طیور فعال وجود دارد که این میزان از ظرفیت با برخی استانهای بزرگ برابری میکند لذا ظرفیت شهرستان ری از چند استان کشور نیز بالاتر است و دغدغه و نگرانیهایی را نیز به همراه دارد.
اصغری تصریح کرد: شهرستان ری مبدأ صادرات فرآوردههای گوشتی از جمله تخممرغ، میگو، دنبه، ماهی و … نیز محسوب میشود و برای این منظور واحدهای فرآوری و بستهبندی متعددی نیز در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که نیاز به نظارت و پایش دامپزشکی دارند.
وی با بیان اینکه شهرستان ری نقش به سزایی در تأمین گوشت استان تهران دارد ابراز داشت: در شهرستان ری استحصال فرآوردههای گوشتی انجام میشود و در واقع تولید ری نیست اما چون مردم تهران گوشت کشتار روز را مصرف میکنند به واسطه نزدیکی ری به تهران، کشتار دام و فرآوری آن در ری انجام و سپس در شهر تهران توزیع میشود.
رئیس اداره دامپزشکی ری با تأکید بر اینکه بیش از 50 درصد گوشت کشتار روز تهران در ری فرآوری میشود خاطرنشان کرد: در حدود نیمی از میزان مرغ و گوشت مورد نیاز مردم که در میدان بهمن تهران عرضه میشود در شهرستان ری کشتار شده است.
انتهای پیام/
این خبر در هاب خبری وبانگاه بازنشر شده است