رکورد جدید جوجهریزی در مازندران به ثبت رسید/ تولید ۲۲ میلیون قطعه جوجه گوشتی
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: میزان تولید مرغ مادر گوشتی نیز ۲۲ میلیون و ۵۱۹ هزار قطعه جوجه گوشتی بوده و مشکلی در تامین مرغ نداریم. |
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدمهدی عباس زاده با بیان اینکه 43 میلیون و 972 هزار و 423 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجهکشی استان تولید شد که رکورد جدید جوجهریزی به ثبت رسید، اظهار داشت: میزان تولید مرغ مادر گوشتی نیز 22 میلیون و 519 هزار قطعه جوجه گوشتی بوده و مشکلی در تامین مرغ نداریم.
وی افزود: با جوجهریزی انجام شده پیشبینی میشود 25 هزار و 960 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شود.
عباسزاده با اشاره به اینکه شهرستان آمل، ساری و قائمشهر توان تولید بیشتری داشتند و بیشترین میزان جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرها انجام شد، خاطرنشان کرد: میزان جوجهریزی در شهرستان ساری 2 میلیون و 285 هزار و 940 قطعه بود که رتبه نخست جوجه ریزی را کسب کرد.
وی ادامه داد: در مرغداریهای آمل نیز 2 میلیون و 172 هزار و 840 قطعه جوجهریزی شد و پس از آن مرغداریهای قائمشهر یک میلیون و 492 هزار قطعه جوجهریزی داشتند.
این مسئول خاطرنشان کرد: در جوجه ریزی مهر ماه شهرستانهای نکا، بهشهر، جویبار، بابل، نور و بابلسر بیشترین جوجهریزی را داشته اند تا با کمبود در بازار مصرف روبهرو نباشیم.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران آمار جوجهریزی گوشتی در مهر ماه امسال در هفته اول را 4.1 میلیون قطعه در هفته دوم 3.3 میلیون قطعه عنوان کرد و ادامه داد: در هفته سوم با 4.1 میلیون قطعه و هفته چهارم 4.4 میلیون قطعه سهم جوجه ریزی مهرماه بسته شد.
عباسزاده در ارتباط با نژادهای جوجهریزی شده نیز توضیح داد: سویه راس با 8.9 میلیون قطعه جوجه ریزی بیشترین میزان جوجه ریزی بوده و سپس سویه آرین جوجه ریزی 5.5 میلیون قطعهای داشت.
انتهای پیام/
در صورت تمایل به مشاهده اخبار استانها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .
منبع | خبرگزاری تسنیم |