Get News Fast

 

کاهش 3.2 درصدی قیمت برنج ایرانی در مهرماه

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران از قیمت کالاهای خوراکی درمناطق شهری کشور، برنج خارجی و شیرینی خشک بیشترین افزایش قیمت و برنج ایرانی با منفی 3.2 درصد بیشترین کاهش قیمت را در مهر ١٤٠٢ تجربه کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور برای مهر ١٤٠٢ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

در گروه نان و غلات، اقلام برنج خارجی درجه یک با ٤,٦ درصد و شیرینی خشک با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ٣.٢- بوده است.

کاهش 3.2 درصدی قیمت برنج ایرانی در مهرماه

در مهرماه ١٤٠٢ ، تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» با ٤,٦ درصد و شیرینی خشک با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ٣.٢- می باشد.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام “ماهی قزل آلا” با ٧,٨ درصد و ” گوشت گاو یا گوساله ” با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ٥,٨ درصد ، تخم مرغ ماشینی با ٣.٦ درصد ، و کره پاستوریزه با ٣.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ٢.٥- درصد و روغن مایع با ٢.٢- درصد می باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کشمش پلویی با ٣,٥ درصد و مغز گردو با ٣.٣ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال با ٢٣.٤- درصد ،انار با ١٦.٨- درصد  و هندوانه با ١٣.٩- درصد می‌­باشد.

کاهش 3.2 درصدی قیمت برنج ایرانی در مهرماه

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به کدو سبز با ٧,٦ درصد ، قارچ با ٥.٧ درصد و گوجه فرنگی با ٤.٣ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خیار با ١٢.٩- درصد ، بادمجان با ٤.٠- درصد و سیب زمینی با ٢.٧- درصد می‌­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای خارجی بسته‌ای با ٢,٨ درصد ، سس مایونز و سس گوجه فرنگی با ٢.٢ درصد می‌­باشد.

برای دریافت اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست + اقلام خوراکی اقلام خوراکی  + مراجعه نمایید.

پایان پیام/


 

منبع خبرگزاری فارس
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

دکمه بازگشت به بالا