هدفگذاری ۹۰ درصدی خودکفایی محصولات اساسی کشاورزی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سنجه عملکردی امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی تا پایان برنامه هفتم توسعه را تعیین کردند. |
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز و در جریان ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، با تصویب ماده ۳۲ لایحه برنامه هفتم، سنجه عملکردی امنیت غذایی و ارتقای تولید محصولات کشاورزی تا پایان برنامه هفتم توسعه را تعیین کردند.
بر اساس این مصوبه، در اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و بندهای (۶) و (۱۱)سیاست های کلی برنامه هفتم و تأمین امنیت غذایی پایدار و غذای سالم و با کیفیت برای آحاد جامعه، پایداری مناطق روستایی و عشایری و توزیع متعادل جمعیت بین مناطق روستایی و شهری و به منظور تحقق اهداف کّمی زیر مطابق با احکام این فصل اقدام می شود.
پایان پیام/
منبع | خبرگزاری فارس |
|