کیفیسازی ۸۰ درصد از واحدهای تصفیه و بستهبندی کشمش
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به کیفیسازی واحدهای تصفیه و بستهبندی کشمش گفت: طبق برنامه ۸۰ درصد از واحدهای تصفیه و بستهبندی کشمش کیفیسازی میشود. |
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن محمدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در استان همدان در دو دهه گذشته در حوزه صنایع تبدیلی اقدامات درخوری صورت گرفته است، اظهار داشت: مسئولان ارشد استانی و کشوری رویکرد مثبتی نسبت به صنایع تبدیلی دارند، به طوری که اولویت و حمایت از این بخش را مد نظر قرار دادند.
وی مزایای سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی را بر شمرد و افزود: امنیت مطلوب سرمایهگذاری در استان همدان، وجود مراکز آموزشی تخصصی در حوزههای مختلف صنایع غذایی، موقعیت خاص جغرافیایی استان و دسترسی آسان به مرزهای خارجی از ظرفیتهای استان به شمار میرود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، خاطرنشان کرد: تدوین نقشه راه صنایع تبدیلی و غذایی برای اولین بار در کشور و حوزه جهاد کشاورزی از دیگر مزیتهای این صنعت در استان به حساب میآید.
وی با تاکید بر اینکه با تدوین این نقشه سرمایهگذاران با ظرفیتها و طرحهای اشباع شهرستانهای مختلف آشنا میشوند، اضافه کرد: هم اکنون 240 طرح صنایع تبدیلی و غذایی با پیشرفت بیش از 50 درصد در سطح استان در دست اجرا است.
محمدی در ادامه خاطرنشان کرد: نیاز تسهیلاتی این تعداد طرح 2 هزار و 500 میلیارد تومان است که با تامین این میزان تسهیلات در یک فرآیند سه سال میتوانیم 240 طرح صنایع تبدیلی و غذایی دیگر به استان اضافه کنیم.
وی به مشکلات این حوزه پرداخت و افزود: ثبت برند یکی از مشکلات این حوزه است به طوری که زمانبر بودن این مهم سرمایهگذاران را دچار مشکلاتی کرده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه از دیگر مشکلات میتوان به نبود ردیف اعتباری مختص صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره کرد و گفت: اختصاص ردیف بودجه کمک شایانی در توسعه این حوزه به حساب میآید.
وی با تاکید بر اینکه تا پایان سال گذشته برای 351 واحد صنایع تبدیلی با توان تولید یک میلیون و 627 هزار تن و اشتغال 5 هزار 320 نفر با مجوز سازمان جهاد کشاورزی پروانه بهرهبرداری صادر شده است، تصریح کرد: 115 واحد صنایع تبدیلی با توان تولید 2 میلیون و 894 هزار تن و اشتغال 4 هزار و 489 نفر با مجوز صنعت، معدن و تجارت در سال پیش پروانه بهرهبرداری دریافت کردند.
محمدی خاطرنشان کرد: در مجموع تا پایان سال گذشته 466 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با توان تولید 4.5 میلیون تن انواع محصولات و 9 هزار و 809 شغل در استان پروانه بهرهبرداری دریافت کردند.
وی یادآور شد: 15 واحد از 57 واحد تصفیه و بستهبندی کشمش در راستای کیفیسازی به سورت لیرزی دستگاه ایکسری مجهز شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: طبق برنامه در نظر داریم در سالهای آینده 80 درصد از واحدهای تصفیه و بستهبندی کشمش کیفیسازی شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: 35 واحد شوری و ترشی استان، صنعتی و پاستوریزه شده که در حوزه بازار پسندی اقدام درخوری است به نحوی که واحدهای موجود قدیمی با اعطای تسهیلات کیفی سازی و ظرفیت صادرات ایجاد شده است.
محمدی در پایان با بیان اینکه همزمان 55 واحد جدید ترشی و شوری ایجاد شده است اضافه کرد: 90 واحد ترشی و شوری صنعتی و پاستوریزه فعال در استان محصولات کشاورزی را فرآوری میکنند و همدان را به قطب تولید ترشی و شرویجات بدل کردهاند.
انتهای پیام/
در صورت تمایل به مشاهده اخبار استانها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .
منبع | خبرگزاری تسنیم |