Get News Fast

 

«دلگان» قطب تولید چای ترش کشور نیازمند ایجاد صنایع فرآوری

شهرستان دلگان قطب تولید چای ترش کشور نیازمند ایجاد صنایع فرآوری و بسته‌بندی است.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از دلگان، حسن شاه ولی بر عصر امروز در نشست با کشاورزان شهرستان دلگان اظهار داشت: شهرستان دلگان خاستگاه تولید چای ترش در استان سیستان و بلوچستان و کشور  محسوب می‌شود و امسال 520 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دلگان افزود: میانگین برداشت چای ترش از هر هکتار 800 کیلوگرم است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، 416 تن چای ترش از اراضی دلگان برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.

وی با بیان اینکه کاشت، داشت و برداشت چای ترش در دلگان زمینه اشتغال بیش از 600 نفر را فراهم کرده، افزود : کاشت چای ترش در ماه‌های فروردین و اردیبهشت انجام و برداشت آن از نیمه دوم آبان‌ماه آغاز می‌شود و تا پایان آذرماه ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دلگان نیاز به آب کم، سود‌آوری محصول و قابلیت رشد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری را از مزیت‌های کشت چای ترش دانست و عنوان کرد: چای ترش شهرستان دلگان به سطح بازار کشور و حتی به کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، افغانستان و پاکستان نیز صادر می‌شود.

وی صنایع فرآوری و بسته‌بندی و ماشین آلات برداشت چای ترش را مهمترین خواسته‌های کشاورزان این منطقه برشمرد و گفت: عمده مناطق کشت چای ترش در دلگان مناطق جلگه، حمیدآباد، چاهکیچی، علی آباد لدی و سردشت است.

انتهای پیام/

در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان‌ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .

منبع خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − دو =

دکمه بازگشت به بالا