Get News Fast

 

اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: اسفناج گیاهی بسیار سودمند ولی فراموش شده است که باید بیش از گذشته به آن توجه کنیم.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری فارس از کرج، لادن خیابانی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز، در جمع اصحاب رسانه، به خواص اسفناج اشاره کرد و گفت: هر ۱۰۰ گرم اسفناج، ۲۳ کیلوکالری انرژی، ۲.۹ گرم‌ پروتئین، حدودا ۴۶ گرم ویتامین C و ۱۵ گرم آهن، کلسیم و منیزیم و فیبر بالایی دارد، به دفع سموم و سلامت دستگاه گوارش کمک زیادی می‌کند.

این کارشناس تغذیه اضافه کرد: اسفناج یکی از مفیدترین و شناخته‌شده‌ترین سبزیجات برگ سبز است.

خیابانی اضافه کرد: ویتامین K بسیار بالایی دارد. این ویتامین علاوه بر اینکه روی انعقاد خون تاثیر دارد، می‌تواند بر روی کاهش خطر شکستگی و پوکی استخوان در سالمندان تاثیر مثبتی داشته باشد. 

به گفته وی براساس تحقیقات جدید مصرف اسفناج احتمال آلزایمر را در افراد کمتر کرده و می‌تواند بر جلوگیری از پیری زودرس سلول‌های پوستی موثر باشد.

این کارشناس تغذیه یادآور شد: اسفناج سطح کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و فشار و جریان خون بهتر تنظیم می‌شود.

وی ادامه داد: فلاونوئیدهایی که داخل اسفناج است روی پیشگیری از سرطان‌ها تاثیر مثبتی دارد.

پایان پیام/


در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید.

منبع خبرگزاری فارس
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا