اسفناج از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: اسفناج گیاهی بسیار سودمند ولی فراموش شده است که باید بیش از گذشته به آن توجه کنیم. |
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری فارس از کرج، لادن خیابانی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز، در جمع اصحاب رسانه، به خواص اسفناج اشاره کرد و گفت: هر ۱۰۰ گرم اسفناج، ۲۳ کیلوکالری انرژی، ۲.۹ گرم پروتئین، حدودا ۴۶ گرم ویتامین C و ۱۵ گرم آهن، کلسیم و منیزیم و فیبر بالایی دارد، به دفع سموم و سلامت دستگاه گوارش کمک زیادی میکند.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: اسفناج یکی از مفیدترین و شناختهشدهترین سبزیجات برگ سبز است.
خیابانی اضافه کرد: ویتامین K بسیار بالایی دارد. این ویتامین علاوه بر اینکه روی انعقاد خون تاثیر دارد، میتواند بر روی کاهش خطر شکستگی و پوکی استخوان در سالمندان تاثیر مثبتی داشته باشد.
به گفته وی براساس تحقیقات جدید مصرف اسفناج احتمال آلزایمر را در افراد کمتر کرده و میتواند بر جلوگیری از پیری زودرس سلولهای پوستی موثر باشد.
این کارشناس تغذیه یادآور شد: اسفناج سطح کلسترول بد خون را کاهش میدهد و فشار و جریان خون بهتر تنظیم میشود.
وی ادامه داد: فلاونوئیدهایی که داخل اسفناج است روی پیشگیری از سرطانها تاثیر مثبتی دارد.
پایان پیام/
در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید.
منبع | خبرگزاری فارس |