برداشت طلای سرخ در شهرستان نیریز آغازشد
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: برداشت زعفران از یکصد هکتارزمینهای زراعی شهرستان نیریز آغاز شدهاست و تا اواخر آذرماه ادامهدارد. |
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز ، علیرضا بصیری در خصوص این خبر بیان کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.
وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشتهایم و پیشبینی میشود بیش از 400 کیلوگرم زعفران برداشت شود.
او اظهارکرد : بازده اقتصادی گُلدهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع میشود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و عنوانکرد: در حال حاضر نبود صنایع بستهبندی و تسهیلات ازجمله مشکلات زعفرانکاران است.
این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز گفت: کُلاله مهمترین قسمت گل زعفران است که از بخشهای مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله بهدست میآید که سرخترین بخش آن میباشد
پایان پیام/پ/ک
در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید.
منبع | خبرگزاری فارس |