Get News Fast

 

برداشت طلای سرخ در شهرستان نی‌ریز آغاز‌شد

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از یک‌صد هکتارزمین‌های زراعی شهرستان نی‌ریز آغاز شده‌است و تا اواخر آذرماه ادامه‌دارد.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز ، علیرضا بصیری در خصوص این خبر بیان کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.

وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشته‌ایم و پیش‌بینی می‌شود بیش از 400 کیلوگرم زعفران برداشت شود. 

او اظهارکرد : بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام‌ و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی و تسهیلات ازجمله مشکلات زعفران‌کاران است.
این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته»  تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن می‌باشد

پایان پیام/پ/ک


در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید.

منبع خبرگزاری فارس
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا