Get News Fast

 

تولید و ذخیره‌سازی مرغ در مازندران برای ماه مبارک رمضان

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران از تدابیر لازم برای تولید و ذخیره‌سازی مرغ برای عرضه در بازار مصرف استان و سایر شهرستان‌های همجوار خبر داد و گفت: ذخیره‌سازی مرغ برای ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان هم در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمد جعفری در جمع خبرنگاران به تولید و توزیع روزانه 350 تن مرغ در مازندران اشاره کرد و اظهار داشت: تمهیدات لازم  برای تامین و توزیع مرغ براساس نیاز مصرف شهرستان‌ها و مناطق اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه روزانه 450 تن مرغ زنده به میدان بهمن تهران ارسال می‌شود، افزود: مازندران در تامین مرغ استان‌های هم‌جوار نقش مهمی دارد.
 جعفری همچنین از برخورد با واحدهای متخلف و گران‌فروشی و کم‌فروشی خبر داد و گفت: این واحدها به تعزیرات حکومتی معرفی و جریمه می‌شوند. 

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: در تامین نهاده‌های دام هم تدابیر لازم اتخاذ شده تا با خرید  به‌موقع در اختیار مرغداران و دامداران قرار بگیرد.

جعفری ذخیره‌سازی مرغ برای روزهای عید نوروز و ماه مبارک رمضان را از دیگر برنامه‌ریزی‌ها برای عرضه مطمئن مرغ اعلام و خاطرنشان کرد: امکان ذخیره‌سازی روزانه 200 تا 250 تن مرغ در مازندران وجود دارد.

انتهای پیام/

در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان‌ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .

منبع خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا