Get News Fast

 

تولید بیش از ۲۶۱۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید دو هزار و۶۱۰ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان در آبان‌ماه امسال خبر داد.

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد میربابایی با اشاره به تولید بیش از 2610 تن گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین، اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 2 هزار و 428 تن بوده 7 درصد رشد داشته است. 

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری 33 هزار و 150 تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوینف خاطرنشان کرد: این میزان گوشت در 4 میلیون و 200 هزار واحد دامی تولید شده است.

میربابایی از فعالیت 17 هزار و 897 بهره‌بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین خبر داد و تصریح کرد: در صورت دسترس بودن نهاده‌های کافی و رفع کمبود نقدینگی پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت.

انتهای پیام/

در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان‌ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .

منبع خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 13 =

دکمه بازگشت به بالا