تولید سالیانه ۱۵ هزار تن قارچ خوراکی در استان اصفهان
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه سالیانه ۱۵ هزار تن قارچ خوراکی در استان اصفهان تولید میشود، گفت: اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی را دارد. |
وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان، احمدرضا رئیسزاده در خصوص تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان، اظهار داشت: استان اصفهان با بیش از 70 واحد صنعتی و تولید بالغ بر 15 هزار تن قارچ به صورت سالیانه، از استانهای برتر کشور در تولید این محصول به شمار میرود.
وی با بیان اینکه استان اصفهان رتبه سوم کشور در زمینه تولید قارچ خوراکی را بر عهده دارد، گفت: تولید قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته و مدیریتپذیری انجام میشود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تولید قارچ خوراکی به سرمایهگذاری بالا، تخصص و مدیریت منسجم برای تولید مستمر و اقتصادی نیاز دارد، سازمان جهاد کشاورزی نیز در طول سالهای اخیر در راستای کمک به تولیدکنندگان تلاش کرده با حمایتهای فنی و اعتباری به افزایش عملکرد و تولید باکیفیتتر قارچ خوراکی در سطح استان کمک کند.
انتهای پیام/163/
در صورت تمایل به مشاهده اخبار استانها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .
منبع | خبرگزاری تسنیم |