ضریب تبدیل مرغ آرین به ۱.۷ درصد کاهش یافت
متولی نگهداشت نژاد مرغ ایرانی آرین خبر از کاهش ضریب تبدیل مرغ آرین از از ۲/۲ به ۱/۷ داد |
وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:
ضریب تبدیل مرغ آرین به ۱.۷ درصد کاهش یافت
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم نژاد مرغ گوشتی آرین که به نژاد ایرانی شهرت دارد و متولی نگهداشت و رشد این نژاد نقش مهمی در امنیت غذایی کشور ایفا می کند چند وقتی است که دستخوش تحولات مهمی شده است.
سازمان اقتصادی کوثر از بهبود ضریب تبدیل این نژاد ایرانی و کم شدن تلفات این نژاد نسبت به سویه های دیگر خبر داده است.
در این اطلاعیه اظهار شده که ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2/2 به 1/7 کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه های وارداتی وارد مرحله جدی تری کرده است.
در تبیین اجمالی شیوه هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده، بیان داشت: به گزینی ژنتیکی و تغییر روش های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.
در نهایت بر محوریت پژوهش و بازنگری های علمی در چگونگی عمل به تکالیفی که شرکت مرغ اجداد دیزباد در قبال نژاد آرین بر عهده دارد تاکید و اعلام شده است: لازم است مزارع دیگر پرورش مرغ گوشتی نیز در جریان تحولات دانش بنیانی که در دیزباد واقع شده قرار بگیرند، تا با کاهش نیاز به واردات نهاده و ترویج پرورش و مصرف نژاد بومی گام های موثری در پیاده سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی برداریم.
انتهای پیام/
منبع | خبرگزاری تسنیم |