آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی از ۲۰ اسفند/ فرآوردههای خام دامی از مراکز معتبر تهیه شود
نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۲۰ اسفند ماه آغاز می شود و تا ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد. |
وبانگاه به نقل از خبرگزاری ایسنا:
آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی از ۲۰ اسفند/ فرآوردههای خام دامی از مراکز معتبر تهیه شود
به گزارش وبانگاه به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی کشور طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۲۰ اسفند ماه آغاز میشود و تا ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۳ تداوم دارد که در آن، اکیپهای ثابت و سیار به صورت شبانه روزی فعالیت میکنند.
در حوزه تأمین و تضمین سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی نظارتهای لازم در زمینه تولید، فرآوری، توزیع و عرضه انجام میشود تا محصولی سالم، با کیفیت و بهداشتی به دست مردم برسد.
بنابر اعلام این سازمان تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی در سطح استان شامل کشتارگاههای دام و طیور، مراکز بستهبندی، سردخانههای نگهداری، مراکز عرضه (قصابی، مرغ فروشی، لبنیات، سوپر پروتئین)، رستورانهای بینراهی و درونشهری، هتلها و آشپزخانهها مشمول این طرح بوده و به صورت مستمر توسط بازرسان دامپزشکی مورد بازدید و کنترل قرار خواهند گرفت.
به هموطنان توصیه میشود محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح کشور تهیه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به بازرسان دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام
© | خبرگزاری ایسنا > خبرنگار: فرزانه حسینیپور |