Get News Fast

تشدید نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فرآورده‌های گوشتی ‌قم

طرح ویژه نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فراورده‌های گوشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

تشدید نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فرآورده‌های گوشتی ‌قم

اخبار استانها –

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سید مهدی سرکشیک مدیکل دامپزشکی استان قم با اشاره به افزایش دو برابری گروه‌های بازرسی در این طرح اظهار داشت: در همه مراکز عرضه مرغ و گوشت قرمز، قصابی‌ها، سردخانه‌ها، رستوران‌ها و تالار‌ها کار نظارت و بازرسی با جدیت دنبال خواهد شد.

 وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون در 18 هزار بازدید از این مراکز، 2500 پرونده برای واحد‌های متخلف تشکیل شده افزود: از این تعداد پس از تذکر و رفع تخلف برای 24 واحد صنفی پرونده در مراجع قضایی، تعزیرات و دادستانی تشکیل شده که آرای برخی از این متخلفان صادر شده است.

 سرکشیک همچنین از کشف 101 تن فرآورده‌های غیر بهداشتی در طول 11 ماه امسال خبر داد و گفت: این کشفیات پس از ضبط و توقیف با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست؛ هرگونه گزارش خود را از تخلفات واحد‌های صنفی به سامانه گویای 1512 و تلفن ثابت 36123456در طول شبانه روز اطلاع دهند.

انتهای پیام/

در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان‌ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا