تشدید نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فرآوردههای گوشتی قم
طرح ویژه نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فراوردههای گوشتی تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد. |
وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:
تشدید نظارت بر اماکن غذایی و مراکز عرضه فرآوردههای گوشتی قم
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سید مهدی سرکشیک مدیکل دامپزشکی استان قم با اشاره به افزایش دو برابری گروههای بازرسی در این طرح اظهار داشت: در همه مراکز عرضه مرغ و گوشت قرمز، قصابیها، سردخانهها، رستورانها و تالارها کار نظارت و بازرسی با جدیت دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون در 18 هزار بازدید از این مراکز، 2500 پرونده برای واحدهای متخلف تشکیل شده افزود: از این تعداد پس از تذکر و رفع تخلف برای 24 واحد صنفی پرونده در مراجع قضایی، تعزیرات و دادستانی تشکیل شده که آرای برخی از این متخلفان صادر شده است.
سرکشیک همچنین از کشف 101 تن فرآوردههای غیر بهداشتی در طول 11 ماه امسال خبر داد و گفت: این کشفیات پس از ضبط و توقیف با هماهنگی مراجع قضایی معدوم شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان از شهروندان خواست؛ هرگونه گزارش خود را از تخلفات واحدهای صنفی به سامانه گویای 1512 و تلفن ثابت 36123456در طول شبانه روز اطلاع دهند.
انتهای پیام/
در صورت تمایل به مشاهده اخبار استانها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .
© | خبرگزاری تسنیم |