Get News Fast

تامین گوشت مرغ مورد نیاز بازار مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: در ماه‌های آذر، دی و بهمن جوجه‌ریزی قابل توجهی در مرغداری‌های استان انجام شده و دغدغه تامین گوشت مرغ نداریم.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

تامین گوشت مرغ مورد نیاز بازار مازندران

اخبار استانها –

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد مهدی عباس زاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ‌با اشاره به جوجه ریزی 178 میلیون و 416 هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران در یکسال گذشته اظهار داشت: همه تدابیر لازم برای ثبات بازار گوشت مرغ اندیشیده شده است.

وی با اشاره به جوجه ریزی‌ها از ابتدای امسال تاکنون به میزان 178 میلیون و 416 هزار و 419 قطعه جوجه ریزی در مرغداری گوشتی استان مازندران افزود: تلاش شد تا بیشترین جوجه ریزی  درماه‌های آذر، دی و بهمن ماه امسال انجام شود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجه از نظر جوجه ریزی و تولید گوشت داریم.

وی با تاکید بر اینکه سهمیه ابلاغی جوجه ریزی مازندران در اسفند ماه امسال 16 میلیون و 900 هزار قطعه است تصریح کرد: میزان جوجه ریزی در اسفند ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش نشان می‌دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: در 11 ماه نخست امسال 305 هزار و 935 تن و بطور میانگین ماهانه 27 هزار و 812 تن گوشت تولید شده است که روزانه معادل 927 تن گوشت سفید مرغ در استان داشتیم.

وی افزود: پیش بینی شده تا پایان امسال 320 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی ادامه داد: تامین و تحویل به‌ موقع نهاده‌های دامی و به خصوص کنجاله سویا، در نطر گرفتن تسهیلات کم بهره برای مرغداران و  حذف جوجه ریزی ترکیبی سویه‌ها در کنار اصلاح ساختار مرغداری ها سبب شده تولید کننده با آسودگی بیشتری جوجه ریزی را انجام دهد.

انتهای پیام/

در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان‌ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 7 =

دکمه بازگشت به بالا