Get News Fast

 

خودکفایی در تولید جوجه اجداد مرغ گوشتی

مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه نیاز کشور به مرغ اجداد ۲۶۰ هزار قطعه برای تولید ۳ میلیون تن گوشت است گفت: تولید جوجه اجداد در کشور به ۲۱۰ هزار تن افزایش یافته و به زودی ۳۰۰ هزار قطعه افزایش می‌یابد.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

خودکفایی در تولید جوجه اجداد مرغ گوشتی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ناصر فخاری اظهار داشت: تولید جوجه اجداد در کشور  به 210 هزار قطعه افزایش یافته است و با  زودی به 300 هزار قطعه افزایش می‌یابد و می‌تواند نیاز کشور را به طور کامل تامین و حتی با مازاد تولید مواجه خواهیم بود.

وی افزود: با تولید 260 هزار قطعه قابلیت 3 میلیون تن گوشت مرغ تولید می شود که کشور را به طور کامل از واردات بی نیاز می‌کند.

مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر ادامه داد: از سال آینده امکان صادرات مرغ اجداد داریم اما این محصول را تنها به کشور های جبهه مقاومت صادر خواهیم کرد و به دیگر کشور مرغ لاین صادر خواهد شد.

وی تصریح کرد: با فعالیت های عملی انجام شده تولید مرغ آریان پلاس در کشور انجام شده است و اکنون نسل سوم مرغ اجداد در کشور تولید می شود و به طور کامل مرغ داخلی را جایگزین خارجی کردیم.

فخاری گفت: تلفات مرغ داخلی کم شده و کیفیت ارتقا یافته است مرغ اجداد داخلی را با قیمت 73 هزار تومان تولید می‌کنیم درحالی که قیمت وارداتی آن 38 یورو است.

وی در این نشست که در جمع نخبگان جوان کشور بود افزود: یکی از راه های که میزان ریسک یک طرح اقتصادی را اندازه می گیرد استفاده از مشاوره و به کارگیری نخبگان در مراحل مطالعاتی و اجرایی طرح های اقتصادی است.

وی در ادامه با اشاره به دستاورد بزرگ هوشمندسازی کسب و کارها در این سازمان اظهار کرد: ما در بحث افزایش بهره وری و ادامه روند خودکفایی در صنایع هیچ راهی جز استفاده از نخبگان و زبدگان علمی نداریم.

انتهای پیام/

 

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

دکمه بازگشت به بالا