Get News Fast

 

کشاورزان خراسان شمالی مراقب سرمازدگی محصولات باشند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: با توجه به برودت هوا در برخی از مناطق استان کشاورزان خراسان شمالی مراقب سرما زدگی محصولات باشند.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

کشاورزان خراسان شمالی مراقب سرمازدگی محصولات باشند

محمد محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: نکات مهم تغذیه ای بعد از وقوع خسارت سرما در مزارع گندم و جو آبی باید توسط کشاورزان رعایت شود.

وی با بیان اینکه نقش مهم تغذیه در جبران و بازتوانی دوباره گیاه، نکات مهم تغذیه ای در این مزارع  بسیار مورد توجه است افزود: مدیریت صحیح تغذیه ای به گونه‌ای که گیاهان باقیمانده در مزارعی که در سرمای زمستان آسیب کمتری دیده ‌ می‌توانند با مدیریت صحیح تغذیه ای نسبت به جبران خسارت اقدام کرد .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به لزوم استفاده از محرک‌های رشدی گیاه گفت: پس از وقوع سرما زدگی به مزارع با استفاده از محرک های رشدی گیاهی چون هیومیک اسید، می‌توان اسید آمینه رشد گیاه را تسریع داد. بهترین منبع کود ازته در این شرایط نیترات آمونیوم در مرحله بعد سولفات آمونیوم و سپس اوره است.

محمدزاده ادامه داد: استفاده صحیح از کودهای پتاسیمی و فسفاته در صورتی که در زمان کشت از کودهای پتاسیمی و فسفات استفاده نشده باشد، مورد توجه است و بهتر است این کودها به‌صورت سرک در آب آبیاری مصرف شوند.

وی افزود: محلول‌پاشی یکی دیگر از راه‌های مقابله با سرمازدگی محصولات است. اگر توان مالی زارع گونه‌ای است که نمی‌تواند نسبت به تأمین کودهای فسفاته و پتاسیمی اقدام کند، با مصرف مقدار خیلی کمتر از آن به‌صورت محلول‌پاشی کمبودها را جبران نماید.

انتهای پیام/311

در صورت تمایل به مشاهده اخبار استان‌ها پیشنهاد داریم از طبقه بندی استانی هاب خبری وبانگاه بازدید نمایید .

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا