Get News Fast

 

استفاده‌ حداکثری از آب‌های سطحی همدان تا آغاز فصل زارعی+فیلم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: تا زمانی که فصل زراعی که اواخر خردادماه برسد منابع سطحی را از دست می‌دهیم و آن زمان تصمیم‌گیری می‌شود تا از کدام منابع آب تامین شود.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

استفاده‌ حداکثری از آب‌های سطحی همدان تا آغاز فصل زارعی+فیلم

فرهاد بختیاری‌فر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: تصفیه‌خانه شهید بهشتی همدان برای تصفیه آب سد اکباتان طراحی شده، ولی در سال 1401 بخشی از آب شرب همدان که به صورت تصفیه نشده از تالوار به همدان منتقل می‌شد این تصفیه‌خانه را مجهز کردیم تا این میزان آب را نیز سالم به دست مردم برسانیم.

وی بیان کرد: حدود 200 لیتر در ثانیه آب سد تالوار در این مکان تصفیه می‌شد و با توجه به اینکه در زمان خود تصفیه‌خانه شیخی‌جان آماده نبود این مرکز مجهز شد تا اینکه این تصفیه‌خانه توسط آب منطقه‌ای وارد مدار شد. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان، گفت: آب در این مرکز تصفیه و بخشی از طریق ایستگاه پمپاژ آبشینه به تصفیه‌خانه شهید بهشتی و بخشی مستقیما به ایستگاه پمپاژ ینگجه و مخزن لونا پارک وارد می‌شود.

بختیاری‌فر با بیان اینکه حدود هزار لیتر در ثانیه را از زون آب زیرزمینی از تالوار گرفته می‌شود، گفت: حدود 300 تا 400 لیتر در ثانیه هم از زون آب‌های سطحی که همان تصفیه خانه شهید بهشتی است گرفته می‌شود و علاوه بر اختلاطی که با آب چاه‌ها انجام می‌شود که از چاه‌های دشت بهار و منابع خالق وردی و بخشی از طریق رودخانه‌ها وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان، افزود: حدود 400 لیتر بر ثانیه از رودخانه عباس آباد تامین می‌شود که از طریق تصفیه خانه الوند وارد مخزن لونا پارک شده و رقمی معادل 300 تا 400 لیتر از طریق رودخانه خاکو و دره مرادبیگ تامین می‌شود که وارد تصفیه‌خانه شهید بهشتی شده و عمل اختلاط را به نسبت 50 به 50 داریم که برای استفاده حداکثری از منابع آبی سطحی و عدم استفاده از سد اکباتان است تا آب سد ذخیره شود.

وی عنوان کرد: تا زمانی که فصل زراعی که اواخر خردادماه برسد منابع سطحی را از دست می‌دهیم و آن زمان تصمیم‌گیری می‌شود تا از کدام منابع آب تامین شود.

.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا