تولید برنج سالم با مدیریت تلفیقی
سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اثرات مطلوب مبارزه تلفیقی گفت: تولید برنج سالم به روش مدیریت تلفیقی در ۳ هزار هکتار برنامه ریزی شد. |
وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:
تولید برنج سالم با مدیریت تلفیقی
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM) امسال در 3 هزار هکتار اراضی شالیزاری استان انجام میشود.
وی، افزود: برنامه ریزی شده تا با استفاده از روش مدیریت تلفیقی (ICM) 3 هزار هکتار اراضی شالیزاری استان برنج سالم کشت شود.
بیگی کنترل علف هرز، مدیریت آفات و بیماری، حاصلخیزی خاک، مدیریت آب، تناوب زراعی را از مهمترین اهداف اجرای طرح مدیریت تلفیقی دانست.
این مسئول تاکید کرد: در تولید محصول سالم برنج با روش مدیریت تلفیقی، استفاده از تله نوری و مبارزه مکانیکی مورد توجه است.
سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: پارسال مدیریت تلفیقی در 140 هکتار اراضی شالیزاری استان اجرا شد.
وی در ادامه بیماری زنگ زرد را از بیماریهای مهم مزارع گندم برشمرد و افزود: تاکنون با بیماری زنگ زرد در 19 هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی انجام شده است.
بیگی گفت: مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی هم ضرورت دارد مورد توجه قرار بگیرد و لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقاء سلامت کیوی (کد QR) اهمیت دارد.
وی گفت: این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور است.
سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه به مبارزه با مگس میوه مدیترانه ای اشاره کرد.
وی اظهار کرد: شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانهای و شکار آفت مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون کوبی مورد توجه است.
بیگی تصریح کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه مدیترانهای در 50 هزار هکتار انجام شد و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در 101 هزار هکتار باغات استان انجام شده است.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |