Get News Fast

 

سرانه مصرف شکر در سفره غذایی مردم ‌ایران بالاست

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه تلاش داریم شکر مورد نیاز کشور را در داخل تامین کنیم، گفت: سرانه مصرف شکر در سفره غذایی مردم ‌ایران بالاست.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

سرانه مصرف شکر در سفره غذایی مردم ‌ایران بالاست

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از پارس‌آباد، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی طی سفری که به دشت مغان صورت گرفت، از مزارع گندم، کلزا و چغندر قند، مجتمع دامپروری و مجموعه 21 هزار رأسی گاوداری، کارخانه لبنیات و کارخانه قند بازدیدهایی صورت گرفت.

سید مجتبی خیام نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید خاطر نشان کرد: کارخانه قند مغان با ظرفیت 5000 تن در روز یکی از مجموعه های بزرگ و قابل توجه در سطح کشور می باشد که این موضوع بیانگر ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان است که در راستای بهره گیری از این ظرفیت می بایست تمهیداتی از بعد کمی افزایش تولید و بعد کیفی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی این بنگاه عظیم اقتصادی اتخاذ شود. 

وی افزود: به جهت بهره برداری از حداکثر ظرفیت کارخانه قند با برنامه ریزی های دقیق، سطح زیر کشت و تولید چغندر قند بایستی به میزانی متناسب با ظرفیت کارخانه برسد و نیز به منظور جبران کمبود میزان چغندر ورودی به کارخانه، از بخش خصوصی و مشارکت زارعین منطقه با رعایت وضعیت صرفه اقتصادی هم برای شرکت و هم برای زارعین، با کوتاه سازی پروسه تخلیه کامیون های حامل چغندر، تشویق و تسویه به موقع با آن ها نیز استفاده نمود.

خیام نکویی تصریح کرد: سرانه مصرف شکر در سفره غذایی مردم کشور ایران از رقم بالایی برخوردار است که امید است با تکیه بر توان داخلی و پتانسیل موجود در سطح کلان کشور و نیز با بهره گیری از برنامه ریزی‌هایی که توسط وزیر محترم جهاد کشاورزی برای استحصال شکر صورت گرفته است، با رعایت الگوی کشت، به موازات تحقق امر خودکفایی گام برداریم.با همکاری موسسات علم و فناوری و دانش بنیان در صدد پیشبرد اهدافی بلند مدت با شرکت مغان هستیم .

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین در بازدید از کارخانه لبنیات شرکت ضمن یادآوری استفاده صحیح از پتانسیل موجود در شرکت گفت: با هئیتی که از مجموعه سازمان تحقیقات آموزشی و ترویج به این شرکت عظیم اقتصادی کشورمان سفری داشتیم هدف اصلی ما این است که از ظرفیت دانش و فناوری بتوانیم کمک حال ظرفیت موجود دشت مغان باشیم چرا که از این ظرفیت ها دو اتفاق بزرگ در این مجموعه انشاالله صورت خواهد گرفت که یکی از اتفاقات بعد اصلاح کمی بهره‌وری و بعد کیفی محصولات است.

وی با بیان اینکه در کشور به تعداد انگشت شماری مثل شرکت مغان وجود دارد افزود: بایستی با مدنظر قرار دادن نام این مجموعه از ظرفیت های موجود شرکت به اعتقاد بنده بایستی در بعد کلان و زنجیره تولید استفاده بکنیم و با توجه به اینکه شرکت‌های دانش بنیان در مجموعه کشور در بخش‌های کشاورزی الان فعالیت دارند و در حال راه اندازی هستیم بایستی در این حوزه‌ها در شرکت مغان نیز راه‌اندازی کنیم به طوری که امروز بالغ بر 621 هسته فناوری در واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان فقط در مجموعه سازمان تات اعم از پارک‌ها و دهکده‌ها مستقر هستند و نیز بالغ بر 1200 مورد نیز در سایر پارک‌های علمی و فناوری فعالیت دارند پس با آوردن این مجموعه در کنار ظرفیت‌های موجود در مجموعه بزرگی مثل دشت مغان صدرصد میتوانیم یک تحول عظیمی در این منطقه و شرکت به وجود بیاوریم.

وی در پایان با خاطر نشان کردن اینکه با ادامه بازدیدها و جمع‌بندی‌ها امیدوارم که نتایج این نشست‌ها و بررسی‌ها خروجی خوبی داشته باشد افزود : به حول قوه الهی تمامی تلاشهای که در این نشست و بازدیدها خواهیم داشت نتیجه و آثار این تلاشها سال آینده هم از بعد کمی و کیفی و دانش فناوری و علمی انشالله نتیجه مثبتی را نشان خواهد داد و در واقع تمام تلاش‌های ما بر این اساس است که در دشت مغان تحولی بزرگی را ایجاد بکنیم بنابراین با تفاهم‌نامه و انعقاد قرارداد با بقیه موسسات دیگر و معرفی شرکت مغان می‌توانیم تحول عظیمی در این مجموعه و منطقه مغان به وجود بیاوریم.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا