افزایش 25 درصدی جوجه‌ریزی در استان چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: جوجه‌ریزی برای تولید گوشت مرغ از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

افزایش 25 درصدی جوجه‌ریزی در استان چهارمحال و بختیاری

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد،  حسین برزگر در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون 2میلیون و 450هزار قطعه جوجه در واحدهای مرغداری انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مسئله ارتقاء تولید، عنوان کرد: ین میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل 25درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: از این میزان جوجه ریزی، یک میلیون و 250 هزار قطعه، طی اردیبهشت ماه سال جاری انجام شده است .

برزگر تصریح کرد: با این میزان جوجه ریزی، 5هزار و 30 تن گوشت مرغ گرم تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رکورد جوجه ریزی سال گذشته واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان چهارمحال وبختیاری حدود 14 میلیون و 396 و 423 قطعه بوده است که با این میزان جوجه ریزی، 31 هزار و673 تن گوشت مرغ در استان تولید شد.

انتهای پیام/7540

 

© خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا