Get News Fast

 

بازار گوشت قرمز در مازندران تنظیم شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تنظیم بازار گوشت گرم در بازار مازندران انجام شده است و محدودیتی در تامین گوشت قرمز نداریم.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

بازار گوشت قرمز در مازندران تنظیم شد

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با پیگیری‌های انجام شده،  تنظیم بازار گوشت قرمز انجام گرفته و محدودیتی در تامین گوشت قرمز گرم نداریم.

وی افزود: شهرستان‌های مازندران با هماهنگی فرمانداران و ستاد تنظیم بازار شهرستان می‌توانند مباشر تولید را به شرکت جهاد سبز تهران معرفی کنند.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: گوشت گرم با قیمت سه میلیون ریال  و عرضه لاشه به قیمت دو میلیون و 500 هزار ریال از اول خرداد در شهرستان‌های استان توزیع شده است.

مومنی گفت:  200 تن شکر نیز در شهرستان‌های مازندران در حال توزیع است.

وی افزود: با توجه به شرایط توزیع شکر در کشور میزان 200 تن شکر برای مصارف خانوار به استان اختصاص داده شد و مباشرین تا 20 خرداد می‌توانند خرید را انجام دهند و در شهرستان‌ها توزیع شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر نقش کشاورزان در تامین امنیت غذایی کشور تاکید کرد: مازندران در تولید کیوی، مرکبات، گل و گیاه آپارتمانی رتبه اول کشور را دارد و زمینه سازی برای تولید این محصولات ضروری است.

وی با بیان اینکه استان رتبه اول تولید شلتوک و شبدر برسیم را هم دارد، عنوان کرد: رتبه اول در بخش تولید محصولات دامی از قبیل  گوشت سفید و جوجه یک روزه بخش دیگری از ظرفیت‌های مازندران است.

مومنی ادامه داد: مازندران رتبه اول در تولید محصولات شیلاتی و تولید و صادرات خاویار پرورشی، تکثیر و رهاسازی بچه ماهیان استخوانی  و پرورش کیلکا و ماهی آزاد را دارد.
انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 3 =

دکمه بازگشت به بالا