بازار گوشت قرمز در مازندران تنظیم شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تنظیم بازار گوشت گرم در بازار مازندران انجام شده است و محدودیتی در تامین گوشت قرمز نداریم.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

بازار گوشت قرمز در مازندران تنظیم شد

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بابک مومنی؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با پیگیری‌های انجام شده،  تنظیم بازار گوشت قرمز انجام گرفته و محدودیتی در تامین گوشت قرمز گرم نداریم.

وی افزود: شهرستان‌های مازندران با هماهنگی فرمانداران و ستاد تنظیم بازار شهرستان می‌توانند مباشر تولید را به شرکت جهاد سبز تهران معرفی کنند.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: گوشت گرم با قیمت سه میلیون ریال  و عرضه لاشه به قیمت دو میلیون و 500 هزار ریال از اول خرداد در شهرستان‌های استان توزیع شده است.

مومنی گفت:  200 تن شکر نیز در شهرستان‌های مازندران در حال توزیع است.

وی افزود: با توجه به شرایط توزیع شکر در کشور میزان 200 تن شکر برای مصارف خانوار به استان اختصاص داده شد و مباشرین تا 20 خرداد می‌توانند خرید را انجام دهند و در شهرستان‌ها توزیع شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر نقش کشاورزان در تامین امنیت غذایی کشور تاکید کرد: مازندران در تولید کیوی، مرکبات، گل و گیاه آپارتمانی رتبه اول کشور را دارد و زمینه سازی برای تولید این محصولات ضروری است.

وی با بیان اینکه استان رتبه اول تولید شلتوک و شبدر برسیم را هم دارد، عنوان کرد: رتبه اول در بخش تولید محصولات دامی از قبیل  گوشت سفید و جوجه یک روزه بخش دیگری از ظرفیت‌های مازندران است.

مومنی ادامه داد: مازندران رتبه اول در تولید محصولات شیلاتی و تولید و صادرات خاویار پرورشی، تکثیر و رهاسازی بچه ماهیان استخوانی  و پرورش کیلکا و ماهی آزاد را دارد.
انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا