Get News Fast

 

ارتقای تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان به 58 هزار تن

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تا پایان امسال تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان به ۵۸ هزارتن ارتقا خواهد یافت.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

ارتقای تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان به 58 هزار تن

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا دهمرده در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سال گذشته 24 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی استان انجام شد که با این میزان جوجه‌ریزی 41 هزار تن گوشت مرغ از واحد‌های صنعتی و چهار هزار و 500 تن  از مرغداری‌ها بومی، مجموعاً 45 هزار تن  گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار میلیون و 296 هزار و 780 قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزون بر 26 درصد رشد داشته است.

وی عنوان کرد: در قالب یک برنامه با مشارکت بهره‌برداران تا پایان 1403 و با بهره‌بردارای از واحدهای جدیدالاحداث و همچنین فعالسازی واحد‌های راکد، میزان تولید گوشت مرغ را از 45 هزار تن کنونی با رشد 29 درصدی  به 58 هزار تن خواهیم رساند.

انتهای پیام/

 

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا