Get News Fast

 

نظارت تیم‌های دامپزشکی بر کشتار دام در ‌عید قربان

سازمان دامپزشکی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه این سازمان و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز عید سعید قربان هستند.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری ایسنا:

نظارت تیم‌های دامپزشکی بر کشتار دام در ‌عید قربان

به گزارش وبانگاه به نقل از ایسنا در  اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور  آمده است:

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی شما مصرف کنندگان را از ابتلا به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.

از مردم خواستاریم به مناسبت این روز و به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.
۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

انتهای پیام

 

© خبرگزاری ایسنا > خبرنگار: فرزانه حسینی‌پور
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − یازده =

دکمه بازگشت به بالا