Get News Fast

 

رشد 36 درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از رشد ۳۶ درصدی ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان طی دوران فعالیت دولت سیزدهم خبر داد.

وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم:

رشد 36 درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان

به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی حسینی اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان قرار گرفت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: نهضت توسعه واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار با مشارکت حداکثری بخش خصوصی در دوره خدمت دولت سیزدهم با سرمایه‌گذاری بیش از 62 هزار میلیارد ریال روند رو به رشدی به خود گرفت.

وی عنوان کرد: تا قبل دولت سیزدهم سیستان‌وبلوچستان با 300 واحد مرغداری حداکثر 41 هزار تن در سال توان تولید گوشت مرغ را دارا بود و در حال حاضر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به 400 واحد، ظرفیت تولید مرغ با رشد 36 درصدی به  55 هزار تن رسیده است.

حسینی گفت: روند توسعه واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان با نگاه به صادرات کماکان با مشارکت بهره‌برداران ادامه داشته و در حال حاضر 327 واحد مرغداری با ظرفیت 6.5 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره و با پیشرفت فیزیکی 10 تا 98 درصد در حال ساخت و ساز هستند.

انتهای پیام/

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − یازده =

دکمه بازگشت به بالا