آغاز برداشت گندم از 14 هزار هکتار از مزارع مشهد
رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان مشهد از برداشت گندم در سطح ۱۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مشهد خبر داد. |
آغاز برداشت گندم از 14 هزار هکتار از مزارع مشهد
به گزارش وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی ممیزی در جمع خبرنگاران گفت: شیوه های مدیریتی در سطح مزارع بمنظور افزایش بهره وری و راندمان تولید در واحد سطح به منظور خودکفایی در تولید گندم در سال جاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: عملیات برداشت گندم در شهرستان مشهد شروع شده و تمام عوامل برداشت با همت مضاعف و تلاش زیاد مشغول برداشت و تحویل گندم مازاد برنیاز کشاورزان هستند.
رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان مشهد بیان کرد: برداشت محصول گندم آبی از 14 هزار هکتار اراضی کشاورزی مشهد با میانگین 5 تن در هر هکتار آغاز شده و پیش بینی میشود که بالغ بر 70 هزار تن گندم از سطح مزارع برداشت شود.
ممیزی گفت: خرید تضمینی یکی از نیازهای مهم در فصل برداشت است و تسهیل در امر خرید و تحویل محصولات کشاورزان توسط عوامل مربوطه بسیار حائز اهمیت است .
وی با اشاره به تخصیص سوخت به کمباین ها چند روز پیش از شروع کار در مزرعه، تشویق کشاورزان برای تحویل گندم به مراکز خرید و معاینه فنی کمباین و … افزود: کشاورزان برای نظارت بهتر در امر برداشت و تعیین مناسب زمان برداشت و انتخاب کمباین مناسب از ریزش های احتمالی و وارد آمدن خسارت به محصولات کشاورزی تلاش ویژه کنند و بر این مهم نظارت داشته باشند .
ممیزی بر لزوم حضور مداوم کشاورزان و کارشناسان در مزرعه و نظارت به کار کمباینها بهمنظور جلوگیری از ریزش و کاهش ضایعات برداشت تاکید کرد.
رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان مشهد عنوان کرد: ذخیره سازی گندم مهم و جزو اولویتها محسوب میشود در این راستا خرید تضمینی و ذخیره سازی گندم در مشهد توسط سیلوی شماره سه جاده فریمان، سیلوی شماره 1 طلاب، کارخانه آسه آرد در بخش احمد آباد، کارخانه آرد امام رضا در بخش مرکزی انجام میگیرد و کشاورزان میتوانند محصول تولیدی خود را تحویل مراکز خرید منتخب دهند.
وی تصریح کرد: ارقام کشت شده در سطح مزارع شهرستان مشهد عمدتا پیشگام، میهن، سیروان و حیدری است که بیش از 53 دستگاه کمباین عملیات برداشت گندم را بر عهده دارند و در این راستا شبکه مراقبت و کارشناسان جهاد کشاورزی کشاورزی با توجه به حساسیت موضوع تامین امنیت غذایی، نظارت مستمر ومطلوب را در امر برداشت محصول داشته و با تعیین مناسب زمان برداشت اهتمام ورزیده و از ریزش های احتمالی و وارد آمدن خسارت جلوگیری میکنند.
انتهای پیام/282
© | خبرگزاری تسنیم |