Get News Fast

 

برنامه‌ریزی یزد برای رسیدن به خودکفایی در تولید گوشت قرمز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای خودکفایی استان یزد در حوزه‌ تامین گوشت قرمز مورد نیاز انجام شده و در حال حرکت به این سمت هستیم.

برنامه‌ریزی یزد برای رسیدن به خودکفایی در تولید گوشت قرمز

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از یزد، حاتمی‌زاده در پنجمین نشست بررسی راهکار‌های تامین گوشت قرمز استان یزد گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم که باید به آن توجه داشته باشیم، بحث تامین گوشت قرمز مورد نیاز جامعه است.

وی با اشاره به اقداماتی که در این زمینه انجام شده، افزود: برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای خودکفایی استان یزد در حوزه‌ تامین گوشت قرمز مورد نیاز انجام شده و در حال حرکت به این سمت هستیم.

حاتمی‌زاده با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت خالی مراتع استان برای تولید گوشت گوسفندی، از مدیران شهرستان و اعضای کارگروه خواست که با تمام توان مسائل مرتبط با تأمین گوشت گوسفندی استان را پیگیری کنند و در صورت بروز مشکلات، آن‌ها را به کارگروه ارجاع دهند تا به سرعت حل و فصل شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد بر لزوم ارائه نقشه‌های اجرایی مناسب برای پرورش دام توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی تاکید کرد و گفت: این نقشه‌ها باید با سازه‌های سبک، ارزان قیمت و سازگار با اقلیم استان تهیه شوند تا به تحقق هدف افزایش تولید گوشت گوسفندی کمک کنند.

از دیگر موضوعات مورد بررسی در این نشست، ساماندهی و نظارت بر تسهیلات پرداختی بنیادهای برکت، علوی، بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) بود که به منظور فعال‌سازی واحدهای دام سبک و افزایش تولید گوشت گوسفندی صورت می‌گیرد.

این اقدام، با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان، گامی مهم در راستای بهبود تولید گوشت و تأمین نیازهای استان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/781

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا