استحصال 22 هزار و 334 تن گوشت در کشتارگاههای استان مرکزی
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: از ابتدای امسال ۲۲ هزار و ۳۳۴ تن گوشت سفید و قرمز، در کشتارگاه های این استان استحصال شده است. |
استحصال 22 هزار و 334 تن گوشت در کشتارگاههای استان مرکزی
محمد رضایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به بازرسی از کشتارگاههای استان مرکزی، اظهار داشت: 19 هزار و 732 تن گوشت سفید از ابتدای سال در کشتارگاههای طیور سراسر استان استحصال شده که این مقدار از کشتار 8 میلیون و 757 هزار و 312 قطعه طیور بدست آمده است. همچنین 2 هزار 62 تن گوشت قرمز در استان استحصال شده است که این مقدار در جریان کشتار 44 هزار و 913 راس دام استحصال شده است.
رضایی ادامه داد: در بازرسیهای ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های استان 85 هزار 760 قطعه طیور و 164 لاشه دام به دلیل وجود برخی بیماریها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است. همچنین 26 هزار 113 مورد بازدید در این مدت در راستای نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای دامی از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از مراکز تحت نظارت در سال جدید انجام شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بازدیدها منجر به ضبط 21 هزار 139کیلوگرم فرآورده غیر بهداشتی و خروج این محصولات از چرخه مصرف انسانی شده است و میتوان گفت این مقدار ضبطی نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از دو برابر افزایش داشته است. 466 مورد نمونهبرداری در این بازدیدها از مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی این استان انجام گرفته و 111 واحد هم پس از احراز تخلفات صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شد.
رضایی به شهروندان توصیه کرد: در موقع خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کافی داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان مربوطه اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/711/
© | خبرگزاری تسنیم |