Get News Fast

یزد در مسیر خودکفایی تولید گوشت قرمز قرار گرفت

رئیس جهادکشاورزی یزد با اشاره به اینکه هم‌افزایی مدیران برای خوداتکایی گوشت ضروری است گفت: تحقق خوداتکایی تولید گوشت قرمز با هم‌افزایی نهادها امکان پذیر است.

یزد در مسیر خودکفایی تولید گوشت قرمز قرار گرفت

اخبار استانها –

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از یزد، ششمین نشست بررسی راهکارهای تامین گوشت قرمز در استان یزد به ریاست محمدعلی حاتمی زاده، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد، و با حضور مشاور استاندار و سایر مسئولان مرتبط برگزار شد.

حاتمی‌زاده رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد در این نشست اظهار داشت: تحقق خوداتکایی در تولید گوشت قرمز نیازمند پیگیری و هم‌افزایی مدیران و ادارات مربوطه است.

وی از سازمان نظام مهندسی کشاورزی خواست تا پاسخگویی شرکت‌های خدمات مشاوره‌ای مستقر در شهرستان‌ها به متقاضیان را به‌طور ویژه در دستور کار قرار دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد به اهمیت پیگیری تامین اعتبار برای احداث شبکه برق در پهنه‌های دام سبک حاجی آباد اشکذر و دربید یزد اشاره کرد و خواستار کاهش عوارض احداث واحدهای پرورش دام خارج از حریم روستا از طریق مصوبه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان شد.

در ادامه این نشست، تهیه پیش‌نویس بومی‌سازی تعرفه‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی، راه‌اندازی سامانه بینا برای ثبت و به‌روز رسانی آمار واحدهای پرورش دام سبک، و ساماندهی تسهیلات پرداختی به عنوان راهکارهایی برای تسهیل رسیدن به خوداتکایی مطرح شد.

این نشست با هدف بهبود و تقویت فرآیندهای تامین و تولید گوشت قرمز در استان یزد برگزار شد و تأکید بر همکاری و هماهنگی میان نهادهای مختلف برای تحقق اهداف خوداتکایی داشت.

انتهای پیام/781

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا