Get News Fast

 

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا

به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی هستند.

توصیه‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا

به گزارش وبانگاه به نقل از ایسنا، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری  را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.
 
سازمان دامپزشکی از مردم خواست به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
 
 ۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند.
 
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
 
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنندد.
 
۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
 
۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
 
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
 
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی نکنند.

انتهای پیام

 

© خبرگزاری ایسنا > خبرنگار: فرزانه حسینی‌پور 37
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هشت =

دکمه بازگشت به بالا