برداشت حدود 7 هزار تن زردآلو در قم
رئیس جهاد کشاورزی بخش قاهان گفت: پیشبینی میشود امسال حدود ۷ هزار تن زردآلو از باغات استان قم، برداشت شود. |
برداشت حدود 7 هزار تن زردآلو در قم
به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، زردآلو یک میوه با قند طبیعی و سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است که در باغات استان قم تولید و برداشت میشود. این میوه خوشمزه در انواع مختلف مانند قیسی، خربزهای، شکرپاره و غیره، وارد بازار شده و به دست مصرف کنندگان میرسد.
محصول زردآلوی قم علاوه بر تامین نیاز استان به خارج از استان هم صادر میشود.امسال کیفیت زردآلوی باغات استان قم بسیار مرغوب و از نظر میزان برداشت هم وضعیت خوبی دارد.
رئیس جهاد کشاورزی بخش قاهان، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم بیان کرد: استان قم در مجموع 560 هکتار باغات زردآلو دارد که 40 هکتار از این باغات سهم بخش قاهان است.
صالحی با تاکید بر اینکه امسال هم با توجه به شرایط آب و هوایی خوب، محصولات از نظر کمی و کیفی عالی بوده است، تصریح کرد: زردآلوی قم علاوه بر مصرف استانی به خارج از استان هم صادر میشود.
رئیس جهاد کشاورزی بخش قاهان با اشاره به اینکه پیشبینی ما از برداشت سطح استان قم 6800 تا 7 تن بوده، عنوان کرد: از این مقدار یک هزار و 600 تن مربوط به بخش قاهان است.
برداشت زردآلو تا پایان تیر ادامه دارد
یکی از باغداران بخش قاهان که در حال برداشت محصول زردآلو از باغ خود است، به خبرنگار تسنیم گفت: بهترین نوع زردآلو شکرپاره است که بسیار خوشمزه و مقوی است.
وی با بیان اینکه برداشت زردآلو از ماه گذشته آغاز شده است، افزود: احتمالا برداشت محصولات تا پایان تیر ماه ادامه داشته باشد.
این باغبان با اشاره به اینکه برای آبیاری محصولات از آبیاری قطرهای استفاده میکنیم، تصریح کرد: این نوع آبیاری از نظر مصرف آب بسیار بهصرفه بوده و یک سوم آب مصرف میشود.
وی با بیان اینکه زمان برداشت زردآلو با اعضای خانواده در باغ کار میکنیم، گفت: زردآلوها را میچینیم، بخشی از آن را داخل سبد بسته بندی و روانه بازار میکنیم، دستهای از زردآلوها را به صورت برگه در مقابل آفتاب قرار داده و خشک میکنیم تا برای مصرف زمستانی و فروش آماده شود.
این باغبان افزود: از زردآلو میتوان برای ساخت لواشک، مربا، قیسی و برگه خشک استفاده کرد.
انتهای پیام/
© | خبرگزاری تسنیم |