نظارت 88 اکیپ ثابت و سیار بر ذبح قربانی در مرکزی
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: تعداد ۸۸ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان به منظور رصد و پایش ذبح دامهای نذری ساماندهی شدند. |
نظارت 88 اکیپ ثابت و سیار بر ذبح قربانی در مرکزی
به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد فتاحی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت بر ذبح دامهای نذری در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار داشت: اداره کل دامپزشکی استان به منظور حفظ سلامت گوشت دامهای نذری و به تبع آن سلامت مصرفکنندگان و تأمین بهداشت عمومی اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام محرم نموده است.
وی افزود: با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و درپیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی و کشتار دامهای قربانی توسط شهروندان و هیأت مذهبی، همشهریان و عزاداران حسینی از هر گونه ذبح و قربانی کردن دام در حاشیه خیابان و معابر عمومی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بپرهیزند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: تعداد 88 اکیپ ثابت و سیار در سطح استان به منظور رصد و پایش ذبح دامهای نذری ساماندهی شدند به طوری که 58 اکیپ ثابت و 30 اکیپ سیار، بحث نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام تاسوعا و عاشورا را عهده دار هستند. ضمن اینکه کشتارگاه های دام استان در این ایام آمادگی کامل برای ذبح دام به صورت بهداشتی را دارند.
فتاحی ادامه داد: نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام محرم با حضور 26 دامپزشک، 51 بازرس بهداشتی گوشت و 32 ناظر ذبح شرعی به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران، در استان ساماندهی شده است، با توجه به بیماری تب کریمه کنگو شهروندان و مسئولان هیات های مذهبی لازم است گوشت قربانی را پس از نگهداری به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و بعد جهت طبخ مورد استفاده قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: هماهنگی لازم با شهرداریهای استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاهها در تمام شهرستانهای استان به منظور انجام ذبح و هرگونه قربانی انجام گرفته و از شهروندان تقاضا میشود به منظور حفظ سلامت خود و پیشگیری از انتقال بیماریهای دامی به انسان، هر نوع ذبح دام و قربانی را در کشتارگاههای شهرستان خود انجام دهند.
انتهای پیام/711/
© | خبرگزاری تسنیم |